Kategóriák

Dobierz rozmiar

Visszaváltás 

Az érvényben lévő jogszabályok szerint a Kegel24 bolt ügyfelének joga van elállni az adás-vételi szerződéstől, és visszaváltani a termékeket, anélkül, hogy meg kellene adnia annak okát, és viselnie kellene a költségeket. Szintén jogosult a reklamációra, amennyiben hibás terméket kapott.Visszaváltás

 

Amennyiben a termék nem felel meg az elvárásainak, joga van visszaváltani azt, anélkül, hogy megadná az okát, a termék átvételétől számított 30 napon belül.

 

 

* Küldőszolgálattal történő adás-vétel esetén


Visszaválthatja a terméket, visszaküldve azt a lentebb megadott címre. Azonban korábban el kell küldeni a megfelelő írásos nyilatkozatot, 30 napos határidőn belül, mely határidő a termék átvételétől számolandó, illetve tájékoztatni kell minket arról, hogy vissza szeretné váltani a termékeket. A visszaváltott termékek változatlan állapotban legyenek – rendelkeznie kell az eredeti csomagolással, valamint nem mutatkozhatnak rajta a használat jelei. A terméket vissza kell váltani nem később, mint a szerződéstől való elállásáról szóló nyilatkozat elküldésétől számított 30 napon belül. Haladéktalanul, de nem később, mint a nyilatkozat átvételétől számított 14 napon belül visszautaljuk az Ön által kifizetett valamennyi költséget (ezen belül a szállítási költséget is).

 

Amennyiben úgy dönt, hogy vissza szeretné váltani a terméket, az alábbiak szerint járjon el:
*Töltse ki a szerződéstől való elállás nyomtatványát, melyet a Kegel24 honlapon taláhat meg, a Visszaváltás fülben, illetve a megrendelést megerősítő e-mailben (1 oldal), és elektronikusan küldje el az alábbi címre: info@kegel24.hu (Nem kötelezően szükséges a nyomtatvány kitöltése, tájékoztathat minket erről az elállásra vonatkozó információt tartalmató e-mailben is, mivel a nyomtatvány átküldése nem feltétlenül szükséges).
*Várja meg a választ – miután megkapjuk az információt arról, hogy vissza szeretné váltani a terméket, átküldjük a tájékoztatás megerősítését, és engedélyezzük a további lépéseket.
*Csomagolja be a visszaváltandó terméket/eket – felhasználhatja a csomagolást, melyben megkapta a termékeket. A csomagba tegye bele a szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozatot és az adás-vétel bizonylatát.
*Küldje vissza

 

 

 

* Amennyiben egy konkrét gyári bolt kezelte a megrendelést (Személyes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjánál)

 

Ajánljuk, hogy a termékeket ugyanazon a helyen váltsa vissza, ahol megvette. A termékeket személyesen viheti vissza, vagy elküldheti pontosan annak a boltnak, amely kezelte a megrendelését (előzőleg meg kell beszélni ezt).

Azonban korábban el kell küldeni a megfelelő írásos nyilatkozatot, 30 napos határidőn belül, mely határidő a termék átvételétől számolandó, illetve tájékoztatni kell minket arról, hogy vissza szeretné váltani a termékeket. A visszaváltott termékek változatlan állapotban legyenek – rendelkeznie kell az eredeti csomagolással, valamint nem mutatkozhatnak rajta a használat jelei. A terméket vissza kell váltani nem később, mint a szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozat elküldésétől számított 30 napon belül. Haladéktalanul, de nem később, mint a nyilatkozat átvételétől számított 14 napon belül, visszautaljuk az összes Öntől kapott költséget.

Amennyiben úgy dönt, hogy vissza szeretné váltani a terméket, az alábbiak szerint járjon el:
*Töltse ki a szerződéstől való elállás nyomtatványát, melyet a Kegel24 honlapon taláhat meg, a Visszaváltás fülben, illetve a megrendelést megerősítő e-mailben (2 oldal), és elektronikusan küldje el az alábbi címre: info@kegel24.hu (Nem kötelezően szükséges a nyomtatvány kitöltése, tájékoztathat erről minket az elállásra vonatkozó információt tartalmató e-mailben is, mivel a nyomtatvány elküldése nem feltétlenül szükséges).
*Várja meg a választ – miután megkapjuk az információt arról, hogy vissza szeretné váltani a terméket, átküldjük a tájékoztatás megerősítését, és engedélyezzük a további lépéseket.
*Készítse elő a visszaváltandó terméket/eket – felhasználhatja a csomagolást, melyben megkapta a termékeket. A csomagba tegye bele a szerződéstől való elállásról szóló nyilatkozatot és az adás-vétel bizonylatát.
*Szállítsa vissza a termékeket abba a gyári boltba, mely kezelte a megrendelését, vagy küldje el a csomagot e bolt címére.

Egy pár napon belül, miután megkaptuk a csomagot/termékeket (az értékesítési bizonylattal együtt és a kitöltött nyomtatvánnyal együtt), visszautaljuk Önnek a pénzt a számlájára. A költségeket az átutalással térítjük vissza. Nem lehet visszaváltani nem előregyártott termékeket, melyek az Ügyfél konkrét utasításai szerint készültek (részletek a Szabályzatban).

 

 

Mellékletek:
A szerződéstől való elállás nyomtatványa
A szerződéstől való elállás joga

 

 

Garanciák


A garanciális termékek új, hibáktól mentes termékek. Amennyiben hibák merülnek fel, a teljes felelősséget vállaljuk értük.

 

A hibamentes tárgyak átadásának kötelessége
Az Eladó kijelenti, hogy a jogszabályok szerint köteles a megrendelés tárgyát képző tárgyakat fizikai vagy jogi hibáktól mentes állapontban átadni. Amennyiben a termék hibás, a fogyasztó követelheti az ár csökkentését vagy az adás-vételi szerződéstől való elállást, a termékek kicserélését hibamentes termékre, illetve a hibák kijavítását.

 

Reklamáció módja
Az Eladó felelős garancia címén, amennyiben megállapításra kerül a fizikai hiba, a fogyasztó számára kiadásától számított két éven belül. A hiba elhárítására vagy a hibáktól mentes termék kicserélésére vonatkozó követelés a hiba megállapításától számított egy éven után évül el, de ez az időpont nem járhat le az előző mondatban meghatározott határidő eltelte előtt. (További információ a Szabályzatban.)

 

Amennyiben reklamálni szeretné a terméket, az alábbiak szerint járjon el:

*Írjon nekük egy e-mailt, az alábbi e-mail címre: info@kegel24.hu – pontosan írja le a termék hibáját, küldje át a fényképeket, melyeket látható a hiba, írja le, mi/milyen összegű a követelése.
*Várja meg a választ – haladéktalanul áttanulmányozzuk a reklamációját, és kapcsolatba lépünk Önnel 14 munkanapon belül.
Amennyiben pozitívan döntünk a reklamációja ügyében, kérjük, tegye meg az alábbi lépéseket:

*Csomagolja össze a hibás termékeket a csomagba, és csatolja blokkot/számlát, mely igazolja a vásárlást.
*Küldje át

Czech Logistic- Kegel-Błażusiak

Koronczói út01628/9 hrsz. (DPD DEPO)

9012 Győr


Vásárlás folytatása

Przymierz i odbierz produkt