Kategóriák

Dobierz rozmiar

TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok

  • TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok
  • TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-2094-194-4013

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:29680Ft bruttó
23351Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

TAILOR MADE méretezett huzatok olyanBiztonság és kényelem, de legfőképpen tökéletes méretezés!

 

TAILOR MADE méretezett huzatok magas minőségű kárpitanyagból készültek (elől és hátul is), a legapróbb részleteit is a legnagyobb gondossággal készítettük, így a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelelnek.

A megfelelő szerkezetének köszönhetően a huzatok jól igazodnak az ülésekre, az anyag belső oldalán a PUR habbal lamináltuk, ami akadályozza azt, hogy elmozduljanak.  A magas minőségű anyagok szakszerű felhasználása garantálja azt, hogy sok időn keresztül használhatják majd. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

Az terméket a kocsi konkrét modelljéhez ajánljuk, azoknak a kocsitulajdonosoknak, akik ápolni akarják a gépjárművei belső terét, elegánsabbá és sikeresebbé tennék azt. A TAILOR MADE huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitokat a kopástól, az ízléses, klasszikus stílus pedig kellemes esztétikai hatást kelt. Visszafogott színek jellemzik – a fekete szín és a finom szürkés minta a huzat középső részén mindegyik kocsiban tökéletesen fog mutatni. Megfelelő felépítés és a konkrét kocsitípusra való méretezés miatt a huzatok nagyon jól illenek az ülésekre. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, és pótolja az eredeti kárpitot.

Ahogy korábban említettük, a huzatok elülső és hátsó része vastag, erős kárpitanyagból készült. Szükséges esetén lezárható nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a huzatokat fel lehet tenni anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat, illetve plusz nyílásokat kellene csináltatni rá. A TAILOR MADE huzatok előnye az, hogy teljes egészében lefedik az ülés hátsó részét is. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon jól mutatnak a fotel hátsó részén is, és ugyanakkor védik a szennyeződésektől és a károsodástól (ez különösen fontos azoknak, akiknek kisgyerekei vannak). 
A készlet műanyagból készült csatokkal rendelkezik, az anyagába pedig rögzítőelemeket varrattunk be, így a csatolt képes használati utasítás alapján a huzatok könnyen feltehetők. 
A huzatok 40° fokon moshatók – a címkén lévő utasítások szerint.

Kegel-Błażusiak társaság terméke, mely cég az autóhuzatok és munkaruha cégek között piacvezető gyártó és exportőr. Lengyelországban gyártjuk, főleg lengyel alapanyagokból, betartva az Európai Unió összes minőségi sztenderdjét. A több éves tapasztalat és egyre jobb termékkészlet miatt ez a huzatmárka Lengyelországban a legjobbnak mondható.

FIGYELEM: A huzatokat ábrázoló kép csak példaanyag

 

Anyag: 
100% poliészter
PUR hab

 

Szín:
fekete

 

 A csomagban az alábbi típusú ülésekre és kiegészítőkre való huzatok találhatók:

1 sofőrülés (a vezetőoldali ülés huzata a háttámla oldalánál lévő könyöktartóhoz méretezett)

1 osztott ülésű és háttámlájú dupla utasülés (a háttámla oldalsó részeibe szerelt könyöktartókra illeszthető huzat)

2 könyöktartó

3 fejtámla

 

A termék előnyei:
- Alapos kivitelezés, magas minőségű, erős kárpitanyagból. 
- Az anyag jól tapad – az anyag egészét PUR habbal lamináltuk
- Nagyon jól igazodnak a fotelek huzatjaihoz, helyettesíti az eredeti kárpitot
- Visszafogott színek – a fekete színük, finom szürke mintával jól igazodik a kocsi belsejéhez

- Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT vizsgálatok igazolnak.

- A huzat hátsó része teljes
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra
- Könnyen feltehetők

 

A huzatok egész készletben is megvehetők. 
A huzatokat külön-külön az elülső fotelekre is megvehetik vagy egyből az egész készletet egyszerre.

 

 

  kényelmes és biztonságos autóhuzatok, melyeket erős, vastag és strapabíró, magas minőségű anyagból készítettek. Pontos és alapos kivitelezéssel készültek. A felépítésük és megfelelő méreteik miatt kiválóan igazodnak a kocsi alakjához. A belső oldalon lévő PUR habbal való laminálásnak köszönhetően nem csúsznak a foteleken. A TAILOR MADE autóhuzatok olyan kocsitulajdonosok számára készültek, akik meg akarják védeni a kocsijuk belső terét a kopástól és a sérülésektől, illetve magas minőségű termékkel akarják gazdagítani a kocsijuk belső terét, mely nagyon jól fog kinézni a kocsijuk belső terében. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok biztonságos, oldalsó varratokkal rendelkeznek az AirBag légpárnákra, minek köszönhetően oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsik esetében használhatók, illetve sztenderd fotelek esetében is. A szakszerű kivitelezést, illetve a használat biztonságát a TÜV (Rheinland Polska), valamint PIMOT vizsgálatok eredményei igazolják.

A huzatok elengedhetetlen tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a huzatokat anélkül fel lehet tenni, hogy a fejtámlákat le kellene venni. A készlet megfelelő csatokkal rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrattuk be, így a képekkel rendelkező használati utasítás alapján nagyon könnyen feltehetők. Hosszú ideig használhatók, kopásállóak és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén szereplő utasítások szerint.

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke – az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli az egyik piacvezető lengyel gyártó terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín: 
fekete

 

A csomagban az alábbi típusú ülésekre és kiegészítőkre való huzatok találhatók:

1 vezető ülés vagy utasülés (a háttámla oldalsó részeibe szerelt könyöktartókra illeszthető huzat)

2 könyöktartó

 

1 fejtámla

 

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt