Kategóriák

Dobierz rozmiar

TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok

  • TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok
  • TAILOR MADE 1+2 elülső ülésekre való huzatok

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-2081-217-4015

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:27114Ft bruttó
21383Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Biztonság és kényelem, de legfőképpen tökéletes méretezés!

 

TAILOR MADE méretezett huzatok magas minőségű kárpitanyagból készültek (elől és hátul is), a legapróbb részleteit is a legnagyobb gondossággal készítettük, így a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelelnek.

A megfelelő szerkezetének köszönhetően a huzatok jól igazodnak az ülésekre, az anyag belső oldalán a PUR habbal lamináltuk, ami akadályozza azt, hogy elmozduljanak. A huzatok a PIMOT bizonyítvánnyal rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy a huzatok gyártásakor a biztonságos varrás technológiáját alkalmaztuk, mely huzat szétnyílik, amikor az oldalsó légpárnák kinyílnak, s mindez azt jelenti, hogy nyugodtan használhatjuk azon fotelek esetében, melyek az AirBag légpárnákkal rendelkeznek. A magas minőségű anyagok szakszerű felhasználása garantálja azt, hogy sok időn keresztül használhatják majd. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

Az terméket a kocsi konkrét modelljéhez ajánljuk, azoknak a kocsitulajdonosoknak, akik ápolni akarják a gépjárművei belső terét, elegánsabbá és sikeresebbé tennék azt. A TAILOR MADE huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitokat a kopástól, az ízléses, klasszikus stílus pedig kellemes esztétikai hatást kelt. Visszafogott színek jellemzik – a fekete szín és a finom szürkés minta a huzat középső részén mindegyik kocsiban tökéletesen fog mutatni. Megfelelő felépítés és a konkrét kocsitípusra való méretezés miatt a huzatok nagyon jól illenek az ülésekre. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, és pótolja az eredeti kárpitot.

Ahogy korábban említettük, a huzatok elülső és hátsó része vastag, erős kárpitanyagból készült. Szükséges esetén lezárható nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a huzatokat fel lehet tenni anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat, illetve plusz nyílásokat kellene csináltatni rá. A TAILOR MADE huzatok előnye az, hogy teljes egészében lefedik az ülés hátsó részét is. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon jól mutatnak a fotel hátsó részén is, és ugyanakkor védik a szennyeződésektől és a károsodástól (ez különösen fontos azoknak, akiknek kisgyerekei vannak). 
A készlet műanyagból készült csatokkal rendelkezik, az anyagába pedig rögzítőelemeket varrattunk be, így a csatolt képes használati utasítás alapján a huzatok könnyen feltehetők. 
A huzatok 40° fokon moshatók – a címkén lévő utasítások szerint.

Kegel-Błażusiak társaság terméke, mely cég az autóhuzatok és munkaruha cégek között piacvezető gyártó és exportőr. Lengyelországban gyártjuk, főleg lengyel alapanyagokból, betartva az Európai Unió összes minőségi sztenderdjét. A több éves tapasztalat és egyre jobb termékkészlet miatt ez a huzatmárka Lengyelországban a legjobbnak mondható.

FIGYELEM: A huzatokat ábrázoló kép csak példaanyag

 

Anyag: 
100% poliészter
PUR hab

 

Szín:
fekete

 

A csomagban az alábbi típusú ülésekre és kiegészítőkre való huzatok találhatók:

1 sofőrülés (a vezetőoldali ülés huzata a háttámla oldalánál lévő könyöktartóhoz méretezett)

1 osztatlan dupla utasülés

2 könyöktartó

 

3 fejtámla

 

A termék előnyei:
- Alapos kivitelezés, magas minőségű, erős kárpitanyagból. 
- Az anyag jól tapad – az anyag egészét PUR habbal lamináltuk
- Nagyon jól igazodnak a fotelek huzatjaihoz, helyettesíti az eredeti kárpitot
- Visszafogott színek – a fekete színük, finom szürke mintával jól igazodik a kocsi belsejéhez
- Használhatóak az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. 
- A huzat hátsó része teljes
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra
- Könnyen feltehetők

 

A huzatok egész készletben is megvehetők. 
A huzatokat külön-külön az elülső fotelekre is megvehetik vagy egyből az egész készletet egyszerre.

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt