Kategóriák

Dobierz rozmiar

Szállítás költségei 

A szállítás ideje és a költségei a kiválasztott opción múlnak: 

 

- Személyes átvétel a kiválasztott gyári boltban: 0 PLN, 0-4 munkanap ( a termékeket egyből át lehet venni vagy 4 munkanapon belül – az időpont egyénileg kerül megállapításra a kiválasztott boltban, ezért ajánljuk, hogy telefonáljon a kiválasztott boltnak, és beszélje meg az átvétel időpontját).

 

- Futár – helyben fizetendő csomag: 2772 forint, kb. 10-13 munkanap.

 

 

Megrendelést teljesítjük, miután megkapjuk a megrendelést, és az összeg befolyik a számlánkra. A csomagot elküldjük a magyarországi forgalmozónknak. Miután a forgalmazónk megkapja a csomagot (CzechLogistic), közvetlenül kézbesíti a boltunk ügyfeleinek. A futárszolgálat gyorsaságán múlik, hogy az általunk feladott küldemény milyen gyorsan érkezik meg, de feltételezzük, hogy ez 4 munkanap. Így tehát feltételezhetjük, hogy a szállítás összesen 10-13 munkanap alatt zajlik. 

A fenti szállítási költségek 10 kg-os csomagra vonatkoznak. Amennyiben a csomag meghaladja ezt a súlyt, a szállítás díja egyénileg állapítandó meg.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy változtassunk a szállítási módszeren, amennyiben valamelyik opció nem lenne lehetséges a küldemény mérete, súlya vagy méretei miatt (ezen belül a csomag mérete, súlya vagy méretei miatt). Amennyiben egy ilyen szituáció állna fel, kapcsolatba lépünk Önökkel, hogy járuljanak hozzá a változtatáshoz.


Vásárlás folytatása

Przymierz i odbierz produkt