Kategóriák

Dobierz rozmiar

SOFT CASE AUTÓS BOXRA VALÓ VÉDŐHUZAT, HOSSZA: 205-230 cm

  • SOFT CASE AUTÓS BOXRA VALÓ VÉDŐHUZAT, HOSSZA: 205-230 cm
  • SOFT CASE AUTÓS BOXRA VALÓ VÉDŐHUZAT, HOSSZA: 205-230 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3418-206-3040

Szín: fekete / galambszürke - véletlenszerűen választunk
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:4269Ft bruttó
3330Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

   

Rendkívüli védelem!

 

Praktikus SOFT CASE védőhuzat, melyet sztenderd alakú autós tetőbox tárolására terveztünk. A huzat jól védi a tárolt boxot a karcolódásoktól és a koszolódásoktól. Kulcshoz való zsebbel rendelkezik. Nagyon könnyen feltehető és levehető. Könnyen tisztítható. Szakszerű kivitelezésű, magas minőségű anyagból. Ne várjon! Rendelje meg már most!

A huzat nagyon jó megoldás azok számára, akik nem rendelkeznek tetővel fedett parkolóhellyel, vagy tárolni akarják a tetős boxot rövidebb vagy hosszabb időn keresztül. Az alkalmilag használt box, amikor kihasználatlanul hever a garázsban, ki van téve a karcolásoknak és a károknak. A huzat lehetővé teszi, hogy a box érintetlen maradjon. Tartsa észben, hogy a huzat a kocsiról levett box védelmére szolgál, nem szabad használni utazás közben. A huzat fekete színben készült – nagyon praktikus, mely majdnem 100%-an megtartja a színeket. A sötét színének köszönhetően nem koszolódik és tökéletesen illik minden belső térhez és minden kocsihoz. A SOFT CASE védőhuzat a legmagasabb minőségű elegáns termék, melyet garantáltan éveken keresztül fog használni. 

A termék nagyon könnyen szerelhető és tisztítható. Nyugodtan lehet mosni 40 fokos vízben – a csomagoláson lévő javaslatoknak megfelelően. Nagyon könnyen feltehető és levehető – problémák nélkül fel lehet tenni az egész csomagtartóra, és utána ráakasztani egymásra gumis kötéseket, melyek a box alsó részénél találhatók. Az egész huzat körül elhelyezkedő bevarrt gumi a huzat stabil tapadását teszi lehetővé az autós boksz egészéhez, és ezzel elkerülhető a huzat lecsúszása. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyaga:
100% poliészter


Méretei: XL
XL méret – box hossza 205 cm-től 230 cm-ig

 

Szín:

fekete / galambszürke - véletlenszerűen választunk

 

A termék előnyei:
- Védi a boxot a karcolódástól, sérülésektől és kosztól
- Kulcshoz való zsebbel rendelkezik
- Nagyon könnyen feltehető és levehető
- Erős, magas minőségű szövetből készült
- Univerzális fekete színű
- Könnyen tisztítható
Figyelem: Ne használja a huzatot autóvezetés közben! A huzatot a levett boxnál szabad használni.

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt