Kategóriák

Dobierz rozmiar

SERVICUS SÁRVÉDŐ HUZAT

  • SERVICUS SÁRVÉDŐ HUZAT
  • SERVICUS SÁRVÉDŐ HUZAT

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3112-245-4010

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:3143Ft bruttó
2498Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

7977Ft bruttó
6285Ft nettó


1853Ft bruttó
1450Ft nettó


       

Olyan huzatot keres, mely megvédi a sárvédőjét a szennyeződésektől és a kosztól a kocsi javítása közben? Van valamink, ami Pont megfelelő Önnek!

 

Sárvédőre való SERVICUS védőhuzat – mely új generációjú műbőrből készült – vízálló és olajálló – megbízható védelmet biztosít a kocsi konkrét részeinek. Nagyon tartós szövetből készült, mely különböző sérülésekkel szemben ellenálló, környezetbarát termék, többször használható. Nagyon könnyen feltehető és levehető, könnyen szállítható/tárolható, mivel összehajtás után nem foglal el sok helyet. A termék könnyen tisztítható – a huzat bárminemű elszennyeződéseit elég áttörölni egy nedves, tisztószeres ronggyal. Ha nálunk vásárol huzatokat, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőséget kapja. 

Védőhuzat – szervizek számára, nagyon jól beválik a szerelőknél és autószervizeknél. Védi a szervizelt kocsinak a sárvédőjét a sérülésektől és a szennyeződésektől, ugyanakkor növeli a szerelő munkájának a komfortját. A huzat puha kitöméssel rendelkezik. Belső oldalán pedig egy puha szövet található, mely gátolja, hogy a kocsinak a karosszériája vagy a sárvédője karcolódjon. Nagyon könnyű a felszerelése – magnetikus pántokkal történik –, elég rátenni a huzatot a sárvédőre. 

Környezetbarát és takarékos termék – többször használható, hosszú időn keresztül lehet használni. A SPEZIALIST védőhuzat fekete színben készült – nagyon praktikus. A fekete színének köszönhetően a szennyeződések nem látszanak, a huzat pedig jól néz ki. A huzat megfelelő szerkezete miatt az egész sárvédő és a kocsinak az oldala egyaránt védett. A termék nagyon könnyen tisztítható. Bárminemű szennyeződések tisztószeres, nedves ronggyal eltávolíthatók. Ha az általunk ajánlott huzatokat vásárol, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket kapja. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
műbőr (PVC)
PP (poliészter)

 

Méretei:
Szélessége: 80 cm
Hossza: min. 42 cm max. 63 cm

 

A termék előnyei:
– Védi a kocsi sárvédőjét
- Védi a karosszéria elemeit a szennyeződéstől és a kosztól
- Erős, tartós műbőrből készült – vízálló és olajálló anyagból
- A belső oldalán puha, finom szövet van – nem karcolja a karosszériát
- Univerzális méretű – alkalmazható a kocsik minden modelljénél
- Fekete, nagyon praktikus színben készült
- Könnyen feltehető – magnetikus rögzítőpánttal rendelkezik
- Könnyen tisztítható
- Könnyen szállítható/tárolható – összehajtás után nem foglal el sok helyet

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt