Kategóriák

Dobierz rozmiar

QUADHUZAT, hossza 140-155 cm

  • QUADHUZAT, hossza 140-155 cm
  • QUADHUZAT, hossza 140-155 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-4190-248-3020

Szín: popielaty
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:4477Ft bruttó
3535Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

5577Ft bruttó
4399Ft nettó


6441Ft bruttó
5106Ft nettó


6677Ft bruttó
5263Ft nettó


 

Legjobb minőség tényleg alacsony áron!

 

Magas minőségű vízhatlan és páraáteresztő BASIC GARAGE quadhuzatok, azok számára, akik imádják a quadokat. Háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból készültek, mely biztosítja a levegő mozgását a huzatokon belül. Az anyag majdnem teljesen zárt, de ugyanakkor megengedi a levegő megfelelő áramlását, minek köszönhetően el lehet vezetni a huzat alatt gyűlő nedvességet, ennek következtében gátolja a rozsdásodást. A huzatok védik az egész quadot, annak alsó részével együtt, a környezet káros hatásaitól. UV-sugárzással szemben ellenállóak. Egy zsinórral összehúzhatóak a jármű körül, megfelelően összekötve biztonságos védelmet kínálnak nagyon erős széllökések esetén is. A többfajta méretnek köszönhetően a huzatok nagyon jól igazodnak többfajta és több méretű quadhoz.  A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. 

Több szezonban használható termék, a funkcionalitását értékelni lehet minden évszakban. A téli időszakban a huzatnak köszönhetően a quad nem lesz havas, deres vagy jeges, a huzat pedig nem fagy oda. Ősszel védi a quadot az esőtől, széltől, levelektől, a fák levétől, nyári és tavaszi időszakban pedig védi a motort az UV sugárzástól, virágportól, madárürüléktől. A huzat védi a robogót attól, hogy a lakkozása és a krómozott elemei kifakuljanak, mattá váljonank, illetve védi a járművet a karcolásoktól. A huzatot napi szinten és alkalmilag is használhatják. Főleg azoknak a személyeknek készült, akik nem rendellkeznek garázzsal. Rendkívül tartós és erős, magas minőségű anyagból készült, mely belső oldalán teljesen sima, biztonságos a jármű számára. Nem karcolja a gépet, nem dörzsöli lakkot erős széllökések esetén sem. Szürke színben készült, így nagyon praktikus és nagyon jól mutat. 

A huzatot három méretben gyártjuk, ebből a legnagyobb (L) opcióként a központi csomagtartóra való huzatrészeket is tartalmazza. Azzal büszkélkedhetünk, hogy az autó-motor huzatok hazai piacán a méretek ilyen széles választéka csak a cégünknél kapható, a csomagtartóra való huzatrészekkel rendelkező huzatokat pedig hiába keresnénk a versenytársainknál. 

A termék nagyon gyorsan és könnyen feltehető. Elég rátenni a laza huzatot a járműre, a középső csík fehér oldalával befelé, utána pedig maximálisan összehúzni a huzat zsinórját, és megfelelően összekötni. A huzat befedi a quad egész területét, annak alsó részeivel együtt, enyhén a motor alá nyúlik, erősen tartja a huzatot a motornál, így engedi, hogy a huzat elmozduljon. Csak a megfelelő összekötés garantálja a kötés tartósságát. Összehajtás után nem foglal sok helyet. A többféle alaknak és méretnek köszönhetően kiválaszthatja azt a huzatot, mely legjobban megfelel a gépének. A huzat a Kegel-Błażusiak társaság terméke, a társaságunk pedig az autóhuzatokat és munkaruhát értékesítő és exportáló cégek  között piacvezető  helynek örvend. Lengyelországban állítjuk elő, főleg lengyel anyagokból, betartunk minden minőségre vonatkozó előírást, melyet az Európai Unió sztenderdjei megkívánnak. A többéves tapasztalat és az egyre jobb termékválaszték miatt a márkánkhoz tartozó huzatok lengyelországi viszonylatban legjobbaknak mondhatóak. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyag:
háromrétegű membrán

 

Mérete:

Hossza: 140-155 cm
Magassága: 100 cm
Szélessége: 88 cm

Három méretben készül, ebből a legnagyobb (L) opcióként a quad központi csomagtartójára való huzatrészt is tartalmazza (L box)

 

A termék előnyei:
- Vízható és páraáteresztő anyag, elvezeti a párát a huzat alól
- UV sugárzással szemben ellenálló
- Egész éven keresztül védi a járművet
(télen) a hótól, dértől, (ősszel) az esőtől, széltől, levéltől és a fák levétől (nyáron) UV sugárzástól, madárürüléktől, (tavasszal) virágportól és a fák levétől
-Védi a lakkot és a krómozott elemeket sérülésektől, a fakulástól és a mattá válástól
-Több évszakban használható – alkalmazható napi szinten és alkalmilag
-A zsinórral való összekötés miatt nem esik le a járműről
-Lefedi az egész járművet, enyhén a jármű alá megy
-Több méretben és alakban kapható, így könnyen hozzáigazítható a robogó méreteihez (csomagtartóval rendelkező quadok esetében is)
-A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
-Könnyen feltehető
-Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet

 

Szerelése:
A huzatot viszonylag tiszta quadra tegye fel, a középső csík fehér oldalával befelé, majd maximálisan húzza össze a zsinórt, és a megfelelő módon kösse össze. Csakis a megfelelő összekötés garantálja a kötés tartósságát. A kötelet az útmutató szerint kösse össze, így biztos lehet abban, hogy a huzat erősen és tartósan össze van kötve, és így a járműve teljes biztonságban van. Az ajánlott kötésmódnak köszönhetően erősen van kötve a kötél, de ugyanakkor gyorsan ki lehet engedni.

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt