Kategóriák

Dobierz rozmiar

Az elülső ülésre való TAILOR MADE autóhuzat (jobb)

  • Az elülső ülésre való TAILOR MADE autóhuzat (jobb)
  • Az elülső ülésre való TAILOR MADE autóhuzat (jobb)

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1611-196-4010

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:9002Ft bruttó
7107Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

TAILOR MADE méretezett huzatok olyan  kényelmes és biztonságos autóhuzatok, melyeket erős, vastag és strapabíró, magas minőségű anyagból készítettek. Pontos és alapos kivitelezéssel készültek. A felépítésük és megfelelő méreteik miatt kiválóan igazodnak a kocsi alakjához. A belső oldalon lévő PUR habbal való laminálásnak köszönhetően nem csúsznak a foteleken. A TAILOR MADE autóhuzatok olyan kocsitulajdonosok számára készültek, akik meg akarják védeni a kocsijuk belső terét a kopástól és a sérülésektől, illetve magas minőségű termékkel akarják gazdagítani a kocsijuk belső terét, mely nagyon jól fog kinézni a kocsijuk belső terében. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok biztonságos, oldalsó varratokkal rendelkeznek az AirBag légpárnákra, minek köszönhetően oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsik esetében használhatók, illetve sztenderd fotelek esetében is. A szakszerű kivitelezést és használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány garantálja.

A huzatok elengedhetetlen tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a huzatokat anélkül fel lehet tenni, hogy a fejtámlákat le kellene venni. A készlet megfelelő csatokkal rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrattuk be, így a képekkel rendelkező használati utasítás alapján nagyon könnyen feltehetők. Hosszú ideig használhatók, kopásállóak és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén szereplő utasítások szerint.

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke – az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli az egyik piacvezető lengyel gyártó terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín: 
fekete

 

A csomagolás tartalma:
- 1 huzat az elülső ülésre (2 részre osztott)
- 1 fejtámlára való huzat 
- rögzítőcsatok

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt