Kategóriák

Dobierz rozmiar

PERUN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok

  • PERUN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok
  • PERUN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1449-238-4023

Szín: grafitowy
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:9733Ft bruttó
7684Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

13575Ft bruttó
10672Ft nettó


     

Garantált kényelem és biztonság!

 

PERUN méretezett huzatok a legmagasabb minőségű autófoteleknek a huzatjai, melyek a szállításra használt kocsik részére készültek, és melyeket a legmagasabb minőségű anyagokból terveztek a szakértők. Megfelelnek a legkifinomultabb ízléseknek, azoknál az ügyfeleknél is, akik magas elvárásokkal rendelkeznek. Elegánsabbá teszik a kocsit, védik a kárpitot bárminemű szennyeződéstől és a károsodások többségétől. Tartós, nagyon erős és lángra nehezen kapó, az USA-ból és Lengyelországból származó kárpitanyagból készültek, melyet belső oldalon habbal lamináltunk, mely jó tapadást biztosít. A PERUN huzatok nagyon jól mutatnak, a részletei nagyon alaposan kidolgozottak. Amennyiben nálunk vásárolja meg a huzatokat, biztos lehet abban, hogy magas minőségű termékeket kap, melyeket éveken keresztül fog használni. Az általunk ajánlott termékeket nagyon gondosan terveztük az autók konkrét modelljei számára. Figyelembe vettük az összes részletet, jól igazodnak a fotelekhez és a díványokhoz. Az anyag, amelyből készültek, tartós. Kellemes faktúrájuk, a magas minőségű poliészter anyag, a klasszikus, grafitszürke szín jól illik majdnem mindegyik kocsihoz. Elegáns kinézetük és a rendkívül szakszerű kivitelezés miatt majdnem mindenkit elvarázsol majd. 

A huzatok, különleges, biztonságos Air Bag légpárnákra való varratokkal rendelkeznek, minek köszönhetően használatra alkalmasak azon kocsik esetében is, melyek a fotelekben lévő légpárnákkal rendelkeznek, de sztenderd ülések esetében is megfelelőek. A szakszerű kivitelezést, illetve a használat biztonságát a TÜV Rheinland Polska, valamint PIMOT bizonyítványok biztosítják.

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. Amennyiben a fotel könyöktámasszal rendelkezik, akkor az anyagban lévő nyílás lehetővé teszi a használatot. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
grafit

 

A csomagolás tartama:
1 huzat az elülső fotelre (kettéosztott)
1 huzat a fejtámaszra
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei: 
- Szakszerű kivitelezés kiváló minőségű, lángra nehezen kapó poliészter szövetből.
- Ízléses, grafitszürke színek, jól illenek majdnem mindegyik kocsihoz.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Bizonyítványokkal igazolt minőség és biztonság
- Alkalmas az Air Bag légpárnákkal rendelkező fotelekre is
- Tépőzáras vágás, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktámaszt
- A huzat hátulja is szövetes
- Könnyen szerelhető

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt