Kategóriák

Dobierz rozmiar

MOTORHUZAT, hossza 240-265 cm

  • MOTORHUZAT, hossza 240-265 cm
  • MOTORHUZAT, hossza 240-265 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-4176-248-3020

Szín: popielaty
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:5940Ft bruttó
4673Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

5227Ft bruttó
4118Ft nettó


5544Ft bruttó
4356Ft nettó


6257Ft bruttó
4910Ft nettó


6811Ft bruttó
5386Ft nettó


       

Legjobb minőség tényleg alacsony áron!

 

Magas minőségű vízhatlan és páraáteresztő BASIC GARAGE motorhuzatok, azok számára, akik imádják a motorokat. Háromrétegű, vízhatlan, páraáteresztő membránból készültek, mely biztosítja a levegő mozgását a huzatokon belül. Az anyag majdnem teljesen zárt, de ugyanakkor megengedi a levegő megfelelő áramlását, minek köszönhetően el lehet vezetni a huzat alatt gyűlő nedvességet, ennek következtében gátolja a rozsdásodást. A huzatok védik az egész motort, annak alsó részével együtt, a környezet káros hatásaitól. UV-sugárzással szemben ellenállóak. Egy zsinórral összehúzhatóak a jármű körül, megfelelően összekötve biztonságos védelmet kínálnak nagyon erős széllökések esetében is. A többféle alaknak és méretnek köszönhetően a huzatok nagyon jól igazodnak többfajta motorhoz. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

öbb szezonban használható termék, a funkcionalitását értékelni lehet minden évszakban. A téli időszakban a huzatnak köszönhetően a motor nem lesz havas, deres vagy jeges, a huzat pedig nem fagy oda. Ősszel védi a motort az esőtől, széltől, levelektől, a fák levétől, nyári és tavaszi időszakban pedig védi a motort az UV sugárzástól, virágportól, madárürüléktől. A huzat védi a motort attól, hogy a lakkozása és a krómozott elemei kifakuljanak, mattá váljanak, illetve védi a járművet a karcolásoktól. A huzatot napi szinten és alkalmilag is használhatják. Főleg azoknak a személyeknek készült, akik nem rendelkeznek garázzsal. Rendkívül tartós és erős, magas minőségű anyagból készült, mely belső oldalán teljesen sima, biztonságos a jármű számára. Nem karcolja a gépet, nem dörzsöli lakkot erős széllökések esetén sem. 

Szürke színben készült, nagyon praktikus, és ugyanakkor nagyon jól mutat.  A huzat három méretben készült, ebből két méret opcióként csomagtartóra való huzatrészt is tartalmaz. Azzal büszkélkedhetünk, hogy a hazai személygépkocsi-piacot tekintve ilyen széles méretválasztékkal csak a cégünk rendelkezik, a csomagtartóval rendelkező motorokra való huzatokat pedig hiába keresnénk a versenytársainknál. 

A termék nagyon gyorsan és könnyen feltehető. Elég rátenni a laza huzatot a járműre, a középső csík fehér oldalával befelé, utána pedig erősen összehúzni a huzat zsinórját, és megfelelően összekötni. A huzat befedi a motor egész területét, annak alsó részeivel együtt, enyhén a motor alá nyúlik, erősen tartja a huzatot a motornál, így engedi, hogy a huzat elmozduljon. Csak a megfelelő összekötés garantálja a kötés tartósságát. Összehajtás után nem foglal sok helyet. A többféle alaknak és méretnek köszönhetően kiválaszthatja azt a huzatot, mely legjobban megfelel a gépének. A huzat a Kegel-Błażusiak társaság terméke, a társaságunk pedig az autóhuzatokat és munkaruhát értékesítő cégek között piacvezető  helynek örvend. Lengyelországban állítjuk elő, főleg lengyel anyagokból, betartunk minden minőségre vonatkozó előírást, melyet az Európai Unió sztenderdjei megkívánnak. A többéves tapasztalat és az egyre jobb termékválaszték miatt a márkánkhoz tartozó huzatok lengyelországi viszonylatban a legjobbaknak mondhatóak. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyag:
áromrétegű MEMBRÁN

 

Méretei:
Hossz: 240-265 cm
Magasság: 135 cm
Szélesség: 107 cm

A huzat három méretben készül, ebből két méretben opcióként a motor központi csomagtartójára való huzatrész is választható.

 

A termék előnyei:

- Vízhatlan és páraáteresztő anyag, elvezeti a párát a huzat alól
- UV sugárzással szemben ellenálló
- Egész éven keresztül védi a járművet
(télen) a hótól, dértől, (ősszel) az esőtől, széltől, levéltől és a fák levétől (nyáron) UV sugárzástól, madárürüléktől, (tavasszal) virágportól és fák levétől
- Védi a lakkot és a krómozott elemeket a sérülésektől, a fakulástól és a mattá válástól 
- Több évszakban használható – alkalmazható napi szinten és alkalmilag
- A zsinórral való összekötés miatt nem esik le a járműről
- Lefedi az egész járművet, enyhén a jármű alá megy
- Több méretben és alakban kapható, így könnyen hozzáigazítható a motor méreteihez (csomagtartóval rendelkező motorok esetében is)
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen feltehető
- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet

 

Szerelése:
A huzatot viszonylag tiszta motorra tegye fel, a középső csík fehér oldalával befelé, majd maximálisan húzza össze a zsinórt, és a megfelelő módon kösse össze. Csakis a megfelelő összekötés garantálja a kötés tartósságát. A kötelet az útmutató szerint kösse össze, így biztos lehet abban, hogy a huzat erősen és tartósan össze van kötve, és így a járművel teljes biztonságban van. Az ajánlott kötésmódnak köszönhetően erősen van kötve a kötél, de ugyanakkor gyorsan ki lehet engedni.

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt