Kategóriák

Dobierz rozmiar

MOBIL GARAGE hallottas kocsira való huzat, hossza 570-595 cm

  • MOBIL GARAGE hallottas kocsira való huzat, hossza 570-595 cm
  • MOBIL GARAGE hallottas kocsira való huzat, hossza 570-595 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-4080-248-3020

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:19662Ft bruttó
15471Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kiváló minőség tényleg alacsony áron!

 

A MOBIL GARAGE magas minőségű, kocsira való huzatok nehezen eresztik át a vizet, de páraáteresztőanyagból készültek, így teljesen új verzióban kaphatóak. Háromrétegű, vizet át nem eresztő, de páraáteresztő membránból készültek, illetve nehezen átázó anyagokból, melyek nagy mértékben áteresztik a párát. Majdnem teljesen zárnak, de ugyanakkor elvezetik a huzat alatt összegyűlő nedvességet. Védik az egész kocsit, annak alsó részével együtt a környezet káros hatásától. UV-sugárzásállóak. Védik a kocsit az esőtől, hótól, dértől, széltől, virágportól, levelektől, fák levétől, illetve madárürüléktől. Megakadályozza a lakkozott, illetve krómozott elemek fakulását, mattá válását. Az erős, megfelelően összekötött,  összehúzó zsinórnak köszönhetően biztonságot garantál erős széllökések esetében is. A huzatot nagyon könnyű feltenni és levenni, összehajtás után nem foglal sok helyet. A 30 hónapra szóló garancia biztosítja, hogy a legmagasabb minőségű terméket veszi. 

Több évszakban használható termék, a funkcionálitását minden évszakban értékelni lehet. A téli időszakban védi a kocsit a hótól, dértől és jégtől, illetve nem fagy oda a kocsira, ősszel védi a kocsit az esőtől, széltől, falevelektől, fák levétől, nyáron és tavasszal pedig védi a kocsit az UV-sugárzástól, virágportól és madárürüléktől. A huzat rendkívüli védelmet jelent az időjárási tényezőkkel szemben. A kocsija biztonságban lesz, amikor nem fogja használni, Amikor viszont használni akarja, majd nem kell leseperni a havat – elég ha kirázza a huzatot, nem kell lekaparnia a deret, ritkábban kell mosatnia az autót, mivel több időn keresztül tiszta lesz, forró időszakban pedig a kocsiban megfelelő hőmérséklet lesz, így egyből be tud szállni majd. A huzat védi a kocsit kisebb sérülésektől, a lakkozott és krómozott elemek fakulásától és mattá válásától, valamint védi a kocsit a karcolások többségtől. A huzatot alkalmilag és folyamatosan is lehet használni. 

A huzat rendkívül tartós és erős, magas minőségű anyagból készült, melyre több rendkívüli tulajdonság jellemző. Az anyag felső része, mely a motorháztetőn, tetőn és csomagtartón keresztül húzódik, háromrétegű, vízálló, páraáteresztő MEMBRÁNBÓL készült, vizet nehezen áteresztő anyagból, az oldalai pedig párát jól áteresztő SPUNBOND anyagból. Az anyag különleges jellemzői és a huzat szerkezetete a levegő megfelelő keringését biztosítja a huzaton belül. A nedvesség, mely a huzat alatt összegyűl, gyorsan el fog párologni, minek köszönhetően elkerülhető a kocsi rozsdásodása. A huzat belső oldala teljesen sima, biztonságos a kocsi számára, mivel nem karcolja a kocsit erős széllökések esetében sem. A huzat szürke színű, a szín nagyon praktikus, és nagyon jól néz ki. A huzat közepén a társaságunk neve és logója látható, illetve az anyag neve, melyből készült – ez garantálja, hogy a termék eredeti és magas minőségű.

A termék nagyon könnyen és gyorsan feltehető. Elég rátenni laza huzatot a kocsira, úgy, hogy a belső sáv fehér oldala befele nézzen, és majd erősen összehúzni az összehúzó zsinort, és megfelelően összekötni azt. A huzat az egész kocsit befedi, annak alsó részeivel együtt, úgy, hogy az alsó részére is kiterjed, az összehúzó zsinórnak köszönhetően pedig szorosan rögzül a kocsihoz. 

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli egyik piacvezető lengyel gyártójának terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. 

 

Az anyag összetétele:
Háromrétegű MEMBRÁN
SPUNBOUND szövet

 

Mérete:

Hossza: 570-595 cm
Magassága: 135-145 cm

 

Szín:
galambszürke

 

A termék előnyei:
- vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól
- UV-sugárzás ellenálló
- egész évben védi a kocsit
Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit 
- védi a kocsi lakkját a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket. 
- Több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas
- A zsinóros rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a kocsihoz
- Az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy
-Nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra
- Könnyen szerelhető
- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet

 

Rögzítési útmutató

A viszonylag tiszta kocsira tegye fel úgy, hogy a belső sáv fehér oldala befele nézzen, és majd maximálisan húzza össze az összehúzó zsinórt, majd megfelelően kösse össze azt. Csak a megfelelően összekötött zsinór biztosítja azt, hogy a rögzítés tartós legyen. Kösse össze a használati útmutatónak megfelelően, és biztos lehet abban, hogy a huzat rögzítése tartós és erős, és így a kocsija teljesen biztonságos. Az ajánlott összekötés lehetővé teszi a zsinór két végének összekötését, ugyanakkor könnyen ki lehet engedni a csomót.

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 30 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 30 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt