Kategóriák

Dobierz rozmiar

MAXIMUS II MOTORHÁZTETŐ VÉDŐHUZAT

  • MAXIMUS II MOTORHÁZTETŐ VÉDŐHUZAT
  • MAXIMUS II MOTORHÁZTETŐ VÉDŐHUZAT

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3124-247-4010

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:8562Ft bruttó
6755Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

1807Ft bruttó
1414Ft nettó


3378Ft bruttó
2671Ft nettó


1964Ft bruttó
1571Ft nettó


     

Rendkívül praktikus és hasznos!

 

A MAXIMUS II védőhuzatot az autószerelőkre és az autószervizek dolgozóira gondolván terveztük meg, azért, hogy védje a szervizelt kocsi elemeit és oldalait a karcolásoktól és szennyeződésektől, illetve hogy biztosítsa a szerelők munkájának komfortját. Védi az egész részt a motor kamrája körül, illetve a szervizelt kocsi oldalait, minek köszönhetően a szerviz alkalmazottja nyugodtan javíthatja az autót anélkül, hogy aggódna, hogy meg fogja sérteni a karosszériát. A huzat vizet nehezen áteresztő és olajálló SPUNBOND szövetből készült – ez az anyag biztosítja a kocsi kiváló védelmét. A huzat belső oldalán lévő finom szövet nem karcolja össze a karosszériát. Környezetbarát termék, többször használható. Univerzális méretben készült – alkalmazható a kocsi minden modelljénél. Könnyen feltehető – csúszásgátló anyaggal rögzül, minek köszönhetően majdnem önmagától tapad a szervizelt kocsihoz. Plusz gumikkal rendelkezik, ezzel rögzíthető a tükrökhöz, a nagyobb biztonság érdekében.

Nem tartalmaz semmilyen fémelemet. A huzat könnyen tisztítható. Könnyen tárolható/szállítható, mivel összehajtás után nem foglal el sok helyet. Amikor a huzatainkat vásárolja, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket kapja. A huzat szakszerű kivitelezéssel készült. A SPUNBOND szövet, melyből a huzat készült, különböző típusú sérülésekkel szemben ellenálló. Alul egy puha szövet található, ami biztonságos a karosszéria számára. A lámpák helyén egy sűrű háló található, melynek köszönhetően elkerülhető a lámpák sérülése. A hálónak köszönhetően nem kell levenni a huzatot ahhoz, hogy megnézzük például azt, hogy az elektromos hálózat megfelelőképpen össze van-e kapcsolva vagy sem. A MAXIMUS védőhuzat univerzális méretben készült, fekete színben, minek köszönhetően nagyon jól mutat, és nagyon praktikus a használata. Nagyon könnyen tisztítható – bárminemű szennyeződés egy tisztószeres nedves ronggyal eltávolítható.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
100% poliészter (polipropilén szövet)

 

Méretei:
Univerzális

 

A termék előnyei:
- Védi a karcolásoktól és sérülésektől a kocsi elülső részét és oldalait, egyúttal növelve a szerelő munkájának komfortját.
- Vastag, olajálló, vizet nehezen áteresztő Spunbound anyagból készült, melyre magas tartósság jellemző.
- A textilanyag nem tartalmaz semmilyen fém elemet, ezért teljes mértékben biztonságos a karosszériára nézve.
- Nagyon könnyenfel szerelhető – csúszásgátló anyagból készült, „gumis” anyagból, mely könnyen tapad a kocsihoz.
- A rögzítést plusz gumik erősítik, melyek feltehetők a tükrökre
- Lámpákra való nyílásokkal rendelkezik
- Puha, finom szövet – nem karcolja össze a karosszériát
- Univerzális méretű – kocsi minden modelljénél alkalmazható
- Fekete, nagyon praktikus színben készült
- Könnyen tisztítható
- Könnyen tárolható/szállítható – összehajtva nem foglal el sok helyet

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt