Kategóriák

Dobierz rozmiar

KONTRA CSÚSZÁSGÁTLÓ ALÁTÉT, 100X120 CM

  • KONTRA CSÚSZÁSGÁTLÓ ALÁTÉT, 100X120 CM
  • KONTRA CSÚSZÁSGÁTLÓ ALÁTÉT, 100X120 CM

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-5200-299-3020

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:3948Ft bruttó
3080Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

2606Ft bruttó
2053Ft nettó


     

KONTRA – rendkívül praktikus és funkcionális csúszásgátló alátét a csomagtartóba. 
A tárgyak csúszását gátló anyagból készült, stabil pozíciót biztosít számukra. Nagyon jól tapad a kárpithoz. Nagyon jól néz ki kocsiban, és nagyon jól igazodik a kocsihoz. Téglalap alapú négyszög, melyet tetszőlegesen lehet igazítani.

Az alátét különleges „gumis” anyagból készült, mely nagyon jól tapad a kocsi kárpitjához, így gátolja az elcsúszást. Stabilan helyezkedik a csomagtartóban, erősen tapad a felülethez. Nagy tapadás jellemző rá, mindenféle anyagokhoz, ezért a tárgyak, melyek rajta vannak, viszonylag stabilak. Természetesen az alátét nem biztosítja a felülethez való stabil rögzítést, mivel nincs semmilyen fogantyú rajta. Azonban az alkalmazott anyagnak köszönhetően csökkenti a csúszás lehetőségét az utazás közben, elősegíti, hogy ne mozduljanak el a szállítás közben a rajta lévő dolgok. Szintén gátolja, hogy a tárgyak nekiütközzenek a csomagtartó falainak. 

Tökéletes a bevásárlás utáni szállításhoz, szerszámok és egyéb tárgyak szállításához a csomagtartón belül. Hasznos szereléshez is. A feldogozott anyag csúszását gátolja. Univerzális 60 x 120 centis méretben készült, téglalap alakú. Minden csomagtartóhoz illik. Ezen kívül könnyen, önállóan ollóval igazíthatjuk az alakját a kívánt alakhoz. Az alátét nagyon praktikus, galambszürke színben készült. A sötét szín tökéletesen illik a csomagtartó belsejéhez minden kocsiban, és jól fog mutatni a kárpit mellett is. Az alátét elszennyeződései könnyen tisztíthatók – elég nedves, szappanos szivaccsal áttörölni, a kosz gyorsan lejön. Egészítse ki a kocsijának a belsejét elegáns, legjobb minőségű termékkel, melyet éveken keresztül használhat majd!

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
- 100% poliészter

 

Mérete:
- 100 x 120 cm

 

A termék előnyei:
- Csúszásgátló, „gumis”, tartós és erős anyagból készült
- Gátolja a csomagok, bevásárlás, szerszámok és egyéb tárgyak csúszását a csomagtartón belül
- Jól tapad a kocsi kárpitjához, ellenzi a csúszást
- Univerzális, 60 x 120 méretben készült, téglalap alakú, tetszőlegesen módosítható
- Galambszürke, nagyon praktikus színben készült

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt