Kategóriák

Dobierz rozmiar

Kétszemélyes díványra való WELES–DV2 huzat

  • Kétszemélyes díványra való WELES–DV2 huzat
  • Kétszemélyes díványra való WELES–DV2 huzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1430-227-3024

Szín: popielaty
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:1708Ft bruttó
1366Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

A WELES méretezett huzatok rendkívül erős, stílusos és elegáns huzatok, melyek a szállítókocsik részére szántunk.

 

A tervezés során figyelembe vettük az összes specifikus elemet, melyek a gépjárműben találhatóak. Első osztályú, magas minőségű, az USA-ból származó szövetekből készültek, melyek nem színeződnek  el, és nem szakadnak könnyen. A huzatok középső része nagy, gránitsziklákat imitáló mintával készült, az oldalai egységesek, egy kicsit sötétebb árnyalatú szövetből készült. Finom, kellemes tapintású faktúrájuk, a grafitszürke szövet tökéletesen illik mindegyik kocsi belsejéhez. Ráadásul az anyag belső oldalát PUR habbal lamináltuk, ami biztosítja a használat kényelmét, ami garantálja a használat kényelmét, illetve gátolja a foteleken való elcsúszást. A termékeink azok számára készültek, akik attraktívabbá akarják tenni a kocsijuk belsejét, és védenék a kárpitot a szennyeződésektől, a kopástól és a károktól. A huzatoknak köszönhetően a régi belső tér fiatalosabbá válik, és új külsőt kap. Tökéletesen illik az adott díványokra és fotelekre, az ebből a sorozatból származó huzatok tökéletesen illenek konkrét modellekhez is. A WELES huzatok megfelelnek biztonsági és tartósági normáknak. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. 

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
szürke

 

A csomagolás tartalma:
1 két személyes díványra való huzat (2 elem)
Fejtámlára való huzat – 2 darab
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei:
- Erős, nehezen elszíneződő magas minőségű poliészter szövetből készültek.
- Finom, kellemes, egységes faktúrájúak, szürke árnyalatokban, mely nagyon jól illik bármelyik kocsi belsejéhez.
- Magas minőségű, lángra nehezen kapó poliészter anyagból készültek, szakszerű kivitelezéssel.
- A fekete szín enyhe fehér mintával nagyon jól illik mindegyik kocsi belsejéhez.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- A huzat hátulja is szövetes
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen szerelhető
- Innovatív szerkezet, mely lehetővé teszi az asztal kivételét

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt