Kategóriák

Dobierz rozmiar

Kétszemélyes díványra való TAILOR MADE huzat

  • Kétszemélyes díványra való TAILOR MADE huzat
  • Kétszemélyes díványra való TAILOR MADE huzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1612-196-4010

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:10897Ft bruttó
8607Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

TAILOR MADE huzatok kényelmes és biztonságos autóhuzatok, melyeket erős, vastag és strapabíró, magas minőségű anyagból készítettek. Pontos és alapos kivitelezéssel készültek. A szerkezetük és a megfelelő méretek miatt kiválóan igazodnak a kocsi formájához. A belső oldalon lévő PUR habbal való laminálásnak köszönhetően nem csúsznak a foteleken. A TAILOR MADE autóhuzatok olyan kocsitulajdonosok számára készültek, akik meg akarják védeni a kocsijuk belső terét a kopástól és a sérülésektől, illetve magas minőségű termékkel akarják gazdagítani a kocsijuk belső terét, mely nagyon jól fog kinézni a kocsijukban. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok biztonságos, oldalsó varratokkal rendelkeznek az AirBag légpárnákra, minek köszönhetően az oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsik esetében használhatók, illetve sztenderd fotelek esetében is. A szakszerű kivitelezést és használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány garantálja.

A huzatok elengedhetetlen tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a huzatokat anélkül fel lehet tenni, hogy a fejtámlákat le kellene venni. A készlet megfelelő csatokkal rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrattunk be, így a képekkel rendelkező használati utasítás alapján nagyon könnyen feltehetők. Hosszú ideig használhatók, kopásállóak és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén szereplő utasítások szerint.

Kegel-Błażusiak cég márkás terméke – az autóhuzatok és munkaruha, valamint lábbeli, az egyik piacvezető lengyel gyártó terméke. A több éves tapasztalatnak, szakszerű hozzáállásnak és minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín: 
Fekete

 

A csomagolás tartalmazza:

A dívány ülésére való huzat
A dívány háttámlájára való huzat
2 huzatot a fejtámlákra
Rögzítőcsatokat

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt