Kategóriák

Dobierz rozmiar

Kétszemélyes díványra való SCOTLAND–DV2 huzat

  • Kétszemélyes díványra való SCOTLAND–DV2 huzat
  • Kétszemélyes díványra való SCOTLAND–DV2 huzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1492-233-4020

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:14855Ft bruttó
11696Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

   

Tényleg lenyűgöző, kényelmes és biztonságos autóhuzatokat keres? – a Scotland huzatok teljesen meg fognak felelni az elvárásainak!

 

A SCOTLAND méretezett huzatok rendkívül mutatós és praktikus autóhuzatok a szállítókocsik részére, melyek biztosítják a használóknak a kényelmet és a biztonságot. A legmagasabb minőségű anyagból készültek, rendkívül esztétikusak, és ugyanakkor védik a kocsinak a huzatját a kosztól és károktól. A huzatokra hosszú élettartam jellemző, kopásállóak, könnyen fenntarthatóak, és annak köszönhetően, hogy a belső oldalát PUR habbal lamináltuk, jól tapadnak az üléshez. Vastag szövetük, a habbal együtt nagyon jól tapad az üléshez. Az innovatív szerkezetük biztosítja azt, hogy jól illeszkedjenek a kocsi üléseihez. Az anyag, melyből készültek a huzatok, a legmagasabb élettartamra vonatkozó elvárásoknak felel meg. Sötét, visszafogott színekben készültek, nagyon jól mutatnak mindegyik kocsi belsejében. Az ízléses, fehér minta a fekete anyagon elgánsabbá teszi a huzatot. Egészítse ki a kocsijának a belsejét a legmagasabb minőségű termékkel. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
Fekete-fehér kockás minta 

 

A csomagolás tartalma:
1 két személyes díványra való huzat (2 elem)
Fejtámlára való huzat – 2 darab
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei:
- Magas minőségű, lángra nehezen kapó poliészter anyagból készültek, szakszerű kivitelezéssel.
- A fekete szín enyhe fehér mintával nagyon jól illik mindegyik kocsi belsejéhez.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- A huzat hátulja is szövetes
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen szerelhető
- Innovatív szerkezet, mely lehetővé teszi az asztal kivételét

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt