Kategóriák

Dobierz rozmiar

Kétszemélyes díványra való PERUN–DV2 huzat

  • Kétszemélyes díványra való PERUN–DV2 huzat
  • Kétszemélyes díványra való PERUN–DV2 huzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1452-238-4023

Szín: grafitowy
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:13575Ft bruttó
10672Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

     

Garantált kényelem és biztonság!

 

PERUN méretezett huzatok a legmagasabb minőségű autófoteleknek a huzatjai, melyek a szállításra használt kocsik részére készültek, és melyeket a legmagasabb minőségű anyagokból terveztek a szakértők. Megfelelnek a legkifinomultabb ízléseknek, azoknál az ügyfeleknél is, akik magas elvárásokkal rendelkeznek. Elegánsabbá teszik a kocsit, védik a kárpitot bárminemű szennyeződéstől és a károsodások többségétől. Tartós, nagyon erős és lángra nehezen kapó, az USA-ból és Lengyelországból származó kárpitanyagból készültek, melyet belső oldalon habbal lamináltunk, mely jó tapadást biztosít. A PERUN huzatok nagyon jól mutatnak, a részletei nagyon alaposan kidolgozottak. Amennyiben nálunk vásárolja meg a huzatokat, biztos lehet abban, hogy magas minőségű termékeket kap, melyeket éveken keresztül fog használni. Az általunk ajánlott termékeket nagyon gondosan terveztük az autók konkrét modelljei számára. Figyelembe vettük az összes részletet, jól igazodnak a fotelekhez és a díványokhoz. Az anyag, amelyből készültek, tartós. Kellemes faktúrájuk, a magas minőségű poliészter anyag, a klasszikus, grafitszürke szín jól illik majdnem mindegyik kocsihoz. Elegáns kinézetük és a rendkívül szakszerű kivitelezés miatt majdnem mindenkit elvarázsol majd. 

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
grafit

 

A csomagolás tartalma:
1 két személyes díványra való huzat (2 elem)
Fejtámlára való huzat – 2 darab
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei:
- Szakszerű kivitelezés kiváló minőségű, lángra nehezen kapó poliészter szövetből.
- Ízléses, grafitszürke színek, jól illenek majdnem mindegyik kocsihoz.
- Magas minőségű, lángra nehezen kapó poliészter anyagból készültek, szakszerű kivitelezéssel.
- A fekete szín enyhe fehér mintával nagyon jól illik mindegyik kocsi belsejéhez.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- A huzat hátulja is szövetes
- Könnyen szerelhető
- Innovatív szerkezet, mely lehetővé teszi az asztal kivételét

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

     

Przymierz i odbierz produkt