Kategóriák

Dobierz rozmiar

Kétszemélyes díványra való CENTURION–DV2 huzat

  • Kétszemélyes díványra való CENTURION–DV2 huzat
  • Kétszemélyes díványra való CENTURION–DV2 huzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak
Termék kódja: 5-1652-218-4011

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:4440Ft bruttó
3500Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

     

Különleges minőség, különleges ötvözetek

 

Centurion huzatok az első huzatjaink, melyek a műbőrt és új generációjú, nagyon erős és tartós jacquard anyagot ötvözik. Ennek a különleges texilanyagnak és a praktikus, bőranyag ötvözésnek sok előnye van. A huzat oldalai, melyek a legjobban ki vannak téve a kopásnak és szennyeződésnek, műbőrből készültek, melyet nagyon könnyű tisztán tartani. A használati rész, Bátran mondhatjuk tehát, hogy a Centurion huzatok használata komfortos, kényelmes és könnyű. A textilből álló rész PUR habból készült réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően a huzat vastagabb, és ennek következtében még kényelmesebb és stabilabb – nem csúszik el. A Centurion huzatok nagyon jól fognak kinézni a kocsiban. Az exkluzív műbőr és a vastag, finom tapintású jacquard, valamint a fekete színű szett ötvözése magas minőségre vall. A huzatok nagyon jól fognak kinézni mindegyik kocsiban, annak színétől vagy berendezésétől függetlenül. Autója különleges külsejét a Centurion huzatokkal könnyedén kialakíthatja. A Centurion huzatok nagyon vonzó áron kaphatók. 

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

A termékek magas minőségét a vásárlás időpontjától számított 24 hónapra szóló garancia igazolja.

 

Az anyag összetétele:
Műbőr (PCV)
Poliészter és PUR hab

 

Szín 
Fekete

 

A csomagolás tartalma:
1 két személyes díványra való huzat (2 elem)
Fejtámlára való huzat – 2 darab
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei: 
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- A vásárlás időpontjától számított 24 hónapos garancia
- Könnyen szerelhető
- Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek
- Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek

Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt