Kategóriák

Dobierz rozmiar

Huzatok a kutyák szállításához ALEX

  • Huzatok a kutyák szállításához ALEX
  • Huzatok a kutyák szállításához ALEX

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3203-247-4010

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:4896Ft bruttó
3869Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

6554Ft bruttó   7817Ft
5133Ft nettó


7028Ft bruttó   8291Ft
5527Ft nettó


7028Ft bruttó   8607Ft
5527Ft nettó


6554Ft bruttó   7817Ft
5133Ft nettó


3948Ft bruttó
3080Ft nettó


6791Ft bruttó
5370Ft nettó


2606Ft bruttó
2053Ft nettó


 

Huzatok a kutyák szállításához ALEX


Az ALEX autóhuzat a kutya hátsó díványon való szállítására szolgál, kényelmes, komfortos, és biztonságos utazást biztosít Önnek és a kutyájának is. A huzat nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően hozzákötheti a kutyáját az autós pórázzal a biztonsági övekhez. Ennek köszönhetően a kutyája stabil pozícióban utazhat, nincsen kitéve az utazás okozta kockázatoknak. A kutyája lefeküdhet a huzatra, úgy, mint egy „függőágyban”, ami kellemesebbé teszi majd az utazást. A huzat megfelelő védelmet biztosít a kárpitnak, minek köszönhetően elkerülhető a szennyeződés. Továbbá oldalsó védőrészekkel rendelkezik, melyek védik a dívány oldalait. A termék nagyon könnyen szerelhető és tisztítható. A nyilások lehetővé teszik a kutya bekötését az autós pórázzal a biztonsági övekhez. Ez nagyon praktikus termék, mely védi a kocsija kárpitját mindenféle szennyeződéstől, karcolástól és károktól, valamint a kutya után maradó szőrtől, mely nagyon gyakran nehezen eltávolítható, mivel belemegy a kárpitba.  

A termék nagyon könnyen szerelhető. Elég csak rögzíteni az elülső és a hátsó fejtámláknál. Az elülső fotelek közötti tér elválasztása megnehezíti a kutyának, hogy átmásszon a kocsi elülső terébe, így növeli az Ön és a kutyája biztonságát az utazás közben. A megfelelő szerkezetnek köszönhetően a huzatot ki lehet venni a kocsiból a kutya után maradt sárral és szőrrel együtt. A kosz a „függőágyban” marad, és könnyű kidobni, miután leveszik a huzatot. A huzat bármilyen szennyeződései nagyon könnyen eltávolíthatóak. A huzatot a csomagtartóban, alátétként is lehet használni. Összehajtva nem foglal sok helyet, ezért mindenhova el lehet vinni. A huzat sötét színeinek köszönhetően tökéletesen illik minden kocsihoz. 

A huzat erős, nehezet kiszakítható szövetből készült, mely antiallergén és illatmentes. Az anyag nehezen szívja be a folyadékokat és illatokat. E tulajdonságnak köszönhetően a kocsi kárpitja tényleg nagyon jól védett, a huzatban pedig nehéz károkat okozni. A szövet nagy alapterülete két oldalsó védőrésszel védi a dívány kárpitját, de az oldalait is, melyek szintén ki vannak téve a károsodásnak, főleg akkor, amikor a kutya bemászik a kocsiba.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyag:
SPUNBOUND (100% poliészter)

 

Méretei:
Szélessége: 127 cm
Hossza: 163 cm

 

A termék előnyei:

- Védi a kosztól, szőrtől és karcolástól
- Biztonságos és kényelmes az állat számára
- Kényelmes a használata
- Védi a kárpitot
- Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
- Nagyon könnyen tisztítható/ karbantartható
- Gyorsan szerelhető
- Könnyen tárolható
+Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
+A nyilások lehetővé teszik a kutya bekötését az autós pórázzal a biztonsági övekhez

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt