Kategóriák

Dobierz rozmiar

HERMAN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok

  • HERMAN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok
  • HERMAN-DV1 az elülső, bal oldali fotelre való huzatok

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1512-218-4011

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:8452Ft bruttó
6659Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

     

Legyen a leginkább lenyűgöző belső tér tulajdonosa!

 

A HERMAN méretezett huzat az első új huzatmodellünk a szállítókocsik számára, mely huzat magas minőségű, lángra nehezen kapó kárpitszövetből készült, és melyet vastag, 10 milliméteres habbal lamináltunk, és sifonnal ragasztottunk. Ennek köszönhetően a huzat vastag, és ezáltal nagyon tartós. A HERMAN huzat szakszerű és alapos kivitelezéssel készült, a gyártása pedig a legmagasabb sztenderdek betartásával készült. A HERMES huzat innovatív szerkezetének köszönhetően jól igazodik konkrét ülésekhez. Már most!!! ... gondoskodjon a kocsija belsejéről. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A HERMAN huzatok kinézet és funkció tektinetében piacvezetőek, mivel azon kívül, hogy nagyon jól néznek ki, védőfunkciót is betöltenek. Sikeresen védi a kocsijának a kárpitját a kosztól, a károktól és elszíneződésektől, annak köszönhetően, hogy magas minőségű anyagból készült, mely mindennapi használttal szemben ellenállóak, renkívül hosszú élettartammal rendelkeznek, és majdnem 100%-ban megtartják a színeket. A HERMAN huzatokat a szállítókocsik tulajdonosai részére készítettük, akik gondoskodni akarnak a kocsijuk belsejéről – nemcsak védeni az eredeti kárpitot, de ugyanakkor attraktívabbá és fiatalosabbá is tenni azt – új, fiatalos és attraktív elem, mely biztosan magával ragad mindenkit. A huzatok azok számára készültek, akik azt akarják elérni, hogy a kocsijuk belseje ízlésesen, klasszikusan és elegánsan nézzen ki. Sötét, klasszikus színekben készültek apró, elegáns mintával, nagyon jól fognak mutatni mindegyik kocsi belsejében. Egészítse ki kocsijának a belsejét a legmagasabb minőségű termékkel. 

A huzatok, különleges, biztonságos Air Bag légpárnákra való varratokkal rendelkeznek, minek köszönhetően használatra alkalmasak azon kocsik esetében is, melyek a fotelekben lévő légpárnákkal rendelkeznek, de sztenderd ülések esetében is megfelelőek. A szakszerű kivitelezést, illetve a használat biztonságát a TÜV Rheinland Polska, valamint PIMOT bizonyítványok biztosítják.

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. Amennyiben a fotel könyöktámasszal rendelkezik, akkor az anyagban lévő nyílás lehetővé teszi a használatot. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
fekete

 

A csomagolás tartama:
1 huzat az elülső fotelre (kettéosztott)
1 huzat a fejtámaszra
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei:
- Alapos kivitelezésű, magas minőségű, vastag, erős anyagból.
- Vastag, 10 milliméteres PUR habbal laminált anyag, sifonnal ragasztott.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Bizonyítványokkal igazolt minőség és biztonság
- Alkalmas az Air Bag légpárnákkal rendelkező fotelekre is
- Tépőzáras vágás, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktámaszt
- A huzat hátulja is szövetes
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen szerelhető

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája.  

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

   

Przymierz i odbierz produkt