Kategóriák

Dobierz rozmiar

Háromrétegű, szűrővel rendelkező maszk - S

  • Háromrétegű, szűrővel rendelkező maszk - S
  • Háromrétegű, szűrővel rendelkező maszk - S

Gyártó: Kegel-Błażusiak
Termék kódja: 5-5010-246-1080

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:1454Ft bruttó
1112Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Háromrétegű, belső szűrő betéttel és hidrofób-, valamint ezüst ionokat tartalmazó antibakteriális apparátussal rendelkező egészségügyi maszk. A belső réteget képző szövet, és a szűrő szövete OEKO-TEX Standard 100 bizonyítványokkal rendelkeznek, melyek biztosítják, hogy az emberi testel való érintkezés biztonságos. Minden, a maszk gyártásához használt szövet elismert márkájú lengyel gyártóknál készült.

A szájmaszk három rétegből áll: a külső és a belső réteg az orvosi célú szájmaszkokhoz való spunbond típusú szövet. A belső réteg, mely a maszk szűrőjének a funkcióját tölti be, a szájmaszkok készítése céljából, lengyel gyártású, két appretúrával rendelkező Elana szűrő szövet.
1. Antibakteriális tulajdonságú appretúra, nem mobilis ezüst ionokkal – melynek köszönhetően a szájmaszk szűrőjében a baktériumoknak nem kedvező körülmények keletkeznek, melyek akadályozzák a megállíthatatlan szaporodásukat. A benne lévő ezüst ionok nem mobilis ionok (az Agar Diffusionsplattentest SN 195 920 tesztek szerint), tehát nem kerülnek a használó bőrére. Többször mosható réteg.
2. Hidrofób appretúra, mely akadályozza a folyadékcseppek áthatolását a szűrő szövet belsejébe, meghosszabbítva annak az időszaknak az idejét, amíg használható benedvesedés nélkül.

Külön erre a célra kiválosztott rétegek, és a maszk kidolgozott alakja komfortos használatot biztosítanak, és nem okoznak fulladásos érzést. A maszkot komfortosan, hosszú időn keresztül lehet használni, nyomás érzése vagy ottmaradó lenyomatok nélkül.

A maszk nagyon jól igazodik az archoz, melynek nagy részét el is takarja. A maszk és az arc között szabad térrel rendelkezik, és ilyen módon növeli a használat komfortját és lehetővé teszi, hogy a maszk alatt is szabadon beszélhessünk. A maszkot a fül mögött kell rögzíteni, könnyű feltenni hosszú hajú emberek esetében is, pl.: sapka levétele nélkül. Fontos, hogy helyesen feltéve, a szemüvegesek számára a maszk nem okozza a szemüveg párosodását.

A maszkokat három méretben készítjük:

S – ajánlott méret gyerekek számára

M - ajánlott méret nők és tinédzserek számára

L – ajánlott méret férfiak számára

A maszkok készletcsomagolásban vannak, egy készlet 5 darabból áll.

A maszk kézzel mosható és fertőtleníthető, forró vízbe be kell tenni egy pár pillanatra. A maszkot a piacon kapható fertőtlenítőszerekkel is fertőtleníteni lehet, melyek a maszk felhasználója számára nem bocsátanak ki káros gőzöket. Nem sterilizálható.

A munkavédelmi ruházat piacvezetője, a Kegel-Błażusiak társaság által gyártott termék, mely 100%-ban lengyel gyártású anyagokból készült.

Anyag összetétele: PP + PES

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Hasonló termékek

2053Ft

Gyártó: Kegel-Błażusiak

Hozzáadás a kosárhoz


1454Ft

Gyártó: Kegel-Błażusiak

Hozzáadás a kosárhozPrzymierz i odbierz produkt