1. 5-6002-390-0211
 

Kategóriák

Dobierz rozmiar

DIPLOMAT AUTÓS VÁLLFA

  • DIPLOMAT AUTÓS VÁLLFA
  • DIPLOMAT AUTÓS VÁLLFA

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-6002-390-0211

Szín: srebrny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:3632Ft bruttó
2843Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

A Diplomat autós vállfával a ruhái frissek és szépek maradnak. Nem fognak összegyűrűdni hosszú, fárasztó utazás alkalmával sem. 


A DIPLOMAT autós vállfa nagyon praktikus kiegészítő az autóba. Tökéletesen betölti a funkcióját szolgálati utak során, hosszú utazások, kirándulások során, amikor magával kell vinnie az öltönyt, zakót, kabátot, inget – olyan ruhákat, melyek könnyen gyűrődnek. A vállfának köszönhetően a ruha nem fog összegyűrődni utazás közben, a téli kabát, a láthatósági mellény vagy a ruházat egyéb fontos eleme mindig a kéznél lesz. A termék fémből készült, rendkívül tartós. Könnyen felszerelhető, minden sztenderd üléshez jó. 

Az általunk ajánlott terméket nagy tartósság jellemzi, mivel fémből készült. A vastag és erős rudak stabilan tartják a felakasztott ruhákat. A vállfára több ruhadarabot fel lehet akasztani, vastag zakót vagy kabátot. A vállfa nagy terhelést is jól bír. A termék nagyon könnyen felszerelhető – elég rögzíteni a fejtámla fémből álló részeihez műanyag rögzítőelemekkel. A „pattanós” rögzítés lehetséges anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat. Minden sztenderd autós üléshez jó, illetve fejtámlához, azokhoz is, melyeket nem lehet kivennni. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyagok:
-100% poliészter (felület)

 

Méret:
-48 cm (vállfa hossza)

 

A termék előnyei:

- Megakadályozza a szállított ruhák gyűrődését
- A ruhák közel, kéznél maradnak
- Nagyon tartós termék – vastag, erős fémrudakból készült
- Nagyon könnyen felszerelhető, „pattintással”, nem kell kivenni a fejtámlákat
- Minden sztenderd üléshez jó, olyan modellekhez is, melyek nem rendelkeznek kihúzható fejtámlákkal
Figyelem! Biztonsági okokból a vállfát le kell venni, ha az utasa olyan ülésen utazik, mely előtt a vállfát rögzítették.

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

   

Przymierz i odbierz produkt