Kategóriák

Dobierz rozmiar

BŐRBŐL KÉSZÜLT KORMÁNYHUZAT car classic, KÜLSŐ ÁTMÉRŐJE 36-38 CM

  • BŐRBŐL KÉSZÜLT KORMÁNYHUZAT car classic, KÜLSŐ ÁTMÉRŐJE 36-38 CM
  • BŐRBŐL KÉSZÜLT KORMÁNYHUZAT car classic, KÜLSŐ ÁTMÉRŐJE 36-38 CM

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3401-989-4010

Szín: czarny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:3474Ft bruttó
2764Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Egy kis luxus


A Car Classic bőrből készült kormányhuzat a legmagasabb minőségű termék. Kétségtelenül állítható, hogy ez egy „felső polcról” származó termék. Rendkívül erős és tartós – a terméket éveken keresztül lehet használni. A legjobb minőségű természetes anyagból készült- az igazi bőrből.  Nagyon jól néz ki a kocsiban, elegánssá és kifinomulttá teszi azt. A huzat nemcsak kiegészíti a kocsiját, de kényelmessé is teszi az utazást, mivel a finom tapintású természetes bőr kedvező a kéz számára. 

Szakszerűen kivitelezett a személygépkocsikba, jól igazódik a kormányhoz, és erősen tapad hozzá. Miután felteszik a huzatot, a kormány tapadása sokkal jobb lesz, a kormány pedig úgy néz ki, mintha gyárilag bőrborítással rendelkezne. A huzat fekete színben készült - nagyon praktikus emiatt. A sötét szín miatt mindenféle kosz nem nagyon látható. A huzat tökéletesen igazodik mindegyik belső térhez és mindegyik kocsihoz. A huzat mindenféle koszolódását könnyű eltávolítani nedves ronggyal. A Car Classic kormányhuzat a legjobb minőségű elegáns termék, melyet éveken keresztül használhat majd. A termék könnyen felszerelhető – hosszú, vékony, viaszréteggel rendelkező fűzővel kell összefűzni. Először rá kell tenni a huzatot a kormányra, majd át kell fűzni a fűzőt az anyagban lévő kis lyukokon keresztül úgy, hogy a bőr kissé feszes legyen, és jól igazodjon a kormányhoz. A végén össze kell kötni a fűző két végét, és le kell vágni a lelógó részt. A huzat köré bevarrt gumi elősegíti a huzat kormányhoz való tapadását. 

Környezetbarát termék, „Q” jellel rendelkezik, melyet csak a legmagasabb minőségű szövetből és kiegészítőkből készült termékek kapnak meg. AZ ezzel a jellel ellátott huzatok nagyon jó használati tulajdonságokkal rendelkeznek (kopásállóság, dörzsölésre és szakadásra való ellenállóság), ami tartósságot és hosszú használatot biztosít. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
természetes bőr

 

Méret:
-36-38 cm (a kormány külső szélénél mért átmérő) , 9 cm (áramkör)

 

A termék előnyei:
- Nagyon jól néz ki
- Kellemes tapintású bőr, kellemes érzés a kéz számára
- Legmagasabb minőségű anyagból készült
- Univerzális fekete színben
- Télen a kormány kevésbé hideg
- Könnyen szerelhető

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

   

Przymierz i odbierz produkt