Kategóriák

Dobierz rozmiar

BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 145-160 cm

  • BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 145-160 cm
  • BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 145-160 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3888-241-3021

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:3299Ft bruttó
2592Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

BASIC GARAGE bicikli védőhuzat 

Vízálló, egész évben használható védőhuzat. A huzat védi a biciklit a környezet káros hatásai ellen. Vízálló, ennek köszönhetően védelmet nyújt az eső és a hó káros hatásaival szemben is, a huzat alatt összegyűlő nedvességet pedig elvezeti a külső oldalra. A huzat segít megakadályozni a rozsda kialakulását, védi a lakkozott illetve krómozott elemeket a fakulástól vagy mattá válástól. Mindenekelőtt védelmet nyújt a különféle csapadékokkal, illetve napsugárzással (UV-sugárzástól), porral, madárürülékkel, fanedvekkel és dérrel szemben. Nem fagy rá a biciklire. Jól tűri a napsugárzást, illetve az alacsony és magas hőmérsékletet is. A huzatot rugalmas összehúzó kötéllel kell a biciklire rögzíteni, ennek köszönhetően könnyen le- és feltehető. Az extra rögzítőelemek nem engedik, hogy a szél lefújja a huzatot a bicikliről.

Rögzítése: A huzatot a kép alapján, tiszta biciklire tegye fel. A készletben lévő horoggal a bicikli váza alatt kösse össze a huzat rögzítőkötelét. Garancia: 25 hónap. Anyagösszetétel: Polipropilén + Polietilén (PP+PE).

A Basic Garage kerékpáros huzat vizet nehezen áteresztő, de páraáteresztő anyagból  

 

 

 

Erős, vizet nehezen áteresztő, de páraáteresztő SPUNBOUND anyagból készült, a huzaton belül a levegő megfelelő keringését biztonsítja. Jól zár, de ugyanakkor megakadályozza, hogy a huzaton belül összegyűjön a nedvesség. Jól igazodik a kocsihoz. A szerkezete miatt, illetve különleges tulajdonságai miatt jól védi az egész járművet (az alsó részeivel együtt) a környezet káros hatásaitól. UV-sugárzásálló. Védi a kocsit az esőtől, hótól, dértől, széltől, virágportól, levelektől, fák levétől, illetve madárürüléktől. Megakadályozza a lakkozott, illetve krómozott elemek fakulását, mattá válását. Védi a járművet a karcolások többségétől. Korlátozza a rozsdásodást. Az erős összehúzó zsinórnak köszönhetően biztonságot garantál erős széllökések esetében is. A huzatot nagyon könnyű feltenni és levenni, összehajtás után nem foglal sok helyet. A huzat belső oldala sima, biztonságos a lakk számára, és nem okoz karcolásokat. Szürke - visszafogott és praktikus - színben készült. A BASIC GARAGE kerékpáros huzat több évszakban, több éven keresztül használható termék.

 

 

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli egyik piacvezető lengyel gyártójának terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel. 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt