Kategóriák

Dobierz rozmiar

Az elülső ülésre való TAILOR MADE DV1 autóhuzat

  • Az elülső ülésre való TAILOR MADE DV1 autóhuzat
  • Az elülső ülésre való TAILOR MADE DV1 autóhuzat

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-2093-194-4013

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:13258Ft bruttó
10435Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

TAILOR MADE méretezett huzatok olyan  kényelmes és biztonságos autóhuzatok, melyeket erős, vastag és strapabíró, magas minőségű anyagból készítettek. Pontos és alapos kivitelezéssel készültek. A felépítésük és megfelelő méreteik miatt kiválóan igazodnak a kocsi alakjához. A belső oldalon lévő PUR habbal való laminálásnak köszönhetően nem csúsznak a foteleken. A TAILOR MADE autóhuzatok olyan kocsitulajdonosok számára készültek, akik meg akarják védeni a kocsijuk belső terét a kopástól és a sérülésektől, illetve magas minőségű termékkel akarják gazdagítani a kocsijuk belső terét, mely nagyon jól fog kinézni a kocsijuk belső terében. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok biztonságos, oldalsó varratokkal rendelkeznek az AirBag légpárnákra, minek köszönhetően oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsik esetében használhatók, illetve sztenderd fotelek esetében is. A szakszerű kivitelezést, illetve a használat biztonságát a TÜV (Rheinland Polska), valamint PIMOT vizsgálatok eredményei igazolják.

A huzatok elengedhetetlen tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a huzatokat anélkül fel lehet tenni, hogy a fejtámlákat le kellene venni. A készlet megfelelő csatokkal rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrattuk be, így a képekkel rendelkező használati utasítás alapján nagyon könnyen feltehetők. Hosszú ideig használhatók, kopásállóak és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén szereplő utasítások szerint.

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke – az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli az egyik piacvezető lengyel gyártó terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín: 
fekete

 

A csomagban az alábbi típusú ülésekre és kiegészítőkre való huzatok találhatók:

1 vezető ülés vagy utasülés (a háttámla oldalsó részeibe szerelt könyöktartókra illeszthető huzat)

2 könyöktartó

 

1 fejtámla

 

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt