1. 5-3404-703-0210
 

Kategóriák

Dobierz rozmiar

A PIGI ülés hátsó részének védője

  • A PIGI ülés hátsó részének védője
  • A PIGI ülés hátsó részének védője

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3404-703-0210

Szín: bezbarwny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:1342Ft bruttó
1027Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Attól fél, hogy a gyerekei megint összekoszolják a cipőjükkel a fotelek hátsó részét, mivel állandóan ez történik? A PIGI védővel elkerülheti ezt!


A PIGI fotel hátsó részére való védő a fotel hátsó részének nagyon praktikus védője, mindenféle piszkolás ellen. Nagyon jól védi a fotelek hátsó részét a koszolódástól és a sérülésektől. Az átlátszó anyag, melyből a védő készült, majdnem láthatatlan a kocsiban. Tökéletesen igazodik mindegyik kocsi belsejéhez, és jól illik mindegyik fotel hátsó részéhez. Nagyon könnyen tisztítható és felhúzható. Elengedhetetlen a rend megtartásában. 

Erős, átlátszó fóliából készült, fekete szélső szalaggal, jól bírja a rúgást, így a koszolást és enyhe sérüléseket. Nehéz átszakítani a fóliát, mivel vastag és tartós, és ezáltal nehezen kiszakítható. A védő alkalmazásával nehezebb mesérteni a fotelt, mivel a fólia felfogja az enyhe ütéseket. A gyermekei akadályok nélkül játszhatnak a hátsó ülésen, Önnek pedig nem kell aggódnia a tisztaságért. 

A PIGI védő akkor is hasznos, amikor csomagokat vagy egyéb nehéz dolgokat szállít a hátső diványon. A taxisok is értékelik. Nagyon könnyen tisztítható, mivel elég egy mosószeres nedves ronggyal áttörölni. Nagyon könnyű felhúzni – a gyártáskor a fejtámlák támaszaira való rögzítőelemekkel láttuk el. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyag:
100% poliészter

 

Mérete:
69 x 44 cm

 

A termék előnyei:

- Vastag, tartós fóliából készült
- Védi a fotel hátsó részét a koszolódástól, pl. a gyerek piszkos cipőjéről lejövő kosztól
- Jó mindegyik fotel hátsó részére
– A sztenderd ülés egész hátsó részét lefedi
- Nagyon könnyen tisztítható
- Nagyon könnyen rögzíthető

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt