Kategóriák

Dobierz rozmiar

A márkáról 

A Kegel-Błażusiak megbízható családi cég, régi hagyománnyal. 

 


Közös cél


Kegel-Błażusiak cég története 1979-re nyúlik vissza, amikor két Błażusiak testvér a saját szülővárosukban, Nowy Targban, egy nagy perspektívával rendelkező vállalkozásba kezdett bele. Nagyon lelkes és energikus fiatalok voltak, akiknek közös céljük volt. Mindenképpen el akarták érni, követni akarták az álmaikat, és nem rettentették el őket a felmerülő akadályok sem. Pontosan tudták, mit akarnak, ezért mentek előre, egy meghatározott, korábban kijelölt irányba, haladtak előre, folyamatosan fejlődtek, újabb és újabb sikereket értek el. A kitartás és a nehéz munka gyümölcsöt hozott, hiszen most a Kegel-Błażusiak a professzionális munkaruházat és lábbelik, valamint huzatok és autós kiegészítők legnagyobb lengyel gyártója – egész Európában ismert és értékelt vállalkozás.

  

 

             

 

 

A kezdetek


Ahogy mindenki tudja, minden történetnek van kezdete, a cég esetében sincs ez másként. Az első lépés, melyet a cél elérése érdekében a Błażusiak testvérek megtettek, az volt, hogy megnyitottak egy kis családi gyártótelepet, melyben munkaruházatot gyártottak, eleinte kis mennyiségben.  Az első gyártási munkálatok egy a testvérek által bérelt családi házban folytak. Az elején e kis vállalkozás csak pár embert foglalkoztatott. Az első varrónők a munkaruhákat kézzel varrták, egyszerű gépekkel, a gyártott ruhák pedig a német piacra mentek (csak később kerültek értékesítésre Lengyelországban is). Teljes gőzzel folyt az otthoni gyártás, az üzlet vitathatatlanul fejlődött, ezért megváltoztatták a helyet, és egy nagyobb gyártótelepet húztak fel Ochotnicában, Nowy Targban és később Jabłonkában is.

Idővel egyre több embert foglalkoztattak. Az egyszerű gépeket automatikus gépekkel helyettesítették. A modern berendezések gyorsították a gyártást, a termékek pedig az alkalmazásának köszönhetően precízebbek voltak. A termékek kis választéka egyre szélesebb lett. Az ajánat is nőtt, újabb, magas minőségű termékekkel egészült ki. Miután a munkaruha ajánlata nagyobb lett, a termékek kínálatát az autóhuzatok és -kiegészítők ajánlatával egészítették ki, majd pedig munkalábbelikével. Elkezdtek gyüttműködni a bérlő cégekkel is. Ma a Kegel-Błażusiak vállalat több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, energikusan fejlődő cég, mely több mint 300 embert foglalkoztat három modern gyárban. 


              

 

 

Az erő az emberekben van


A Błażusiak testvérek átlatható, energikusan működő szerkezetet építettek fel, melynek a működését nem lehet kifogásolni. A munka rendszere, melyet kidolgoztak, főleg a szakmai felkészüléssel rendelkező személyzeten alapszik, a munka jó megszervezésén és a kommunikáción. A cég jelenleg több száz szakembert foglalkoztat, akik közül mindenki jól képzett szakember a saját területén, és világosan meghatározott kötelességekkel rendelkezik. Betartja a megszabott szabályokat, és pontosan tudja, miért felelős. Minden munkávállaló felelős a munkájáért, ezért pontosan és alaposan kell végeznie azt, mivel munkájával el kell számolnia. Minden foglalkoztatott megfelelő fizetést kap. A munkából eredő hasznoknak köszönhetően a munkavállalók és a cég között kapcsolat teremtődik, a munkavállalók teljes szívből dolgoznak, azonosulnak a cég értékrendjével. Jó kedvvel teljesítik a feladataikat, minek köszöhetően eredményesebben dolgoznak, a termékeket, melyek a kezük alól kerülnek ki, bátran lehet művészi alkotásoknak nevezni. Nem ok nélkül dolgozik sok-sok munkavállaló a kezdetek óta velünk, a munkaidejük  majdnem annyi, amennyi évet számol a cég. A Kegel-Błażusiak cég sikere a dolgozói sikere is egyben. 

 

              

 

 

Modern technológiák


A termékeink kivételesek, a mérsékelt áruk és a tervezésüknél és gyártásuknál alkalmazott legmodernebb technológiai megoldások alkalmazása miatt. Jó minőségű és gyors, legújabb generációjú berendezéseket használunk, mely megadott tevékenység gyors és pontos kivitelezését teszi lehetővé. 

 

              

 

 

 

Magas minőség


A cég legmagasabb minőségű termékeket állít elő, melyek egész Európában elismerésnek örvendenek. Csak kipróbált alapanyagokat használ, melyek megbízható európai és amerikai szállítóktól származnak, a termékeink funkcionalitását és magas minőségét pedig számos bizonyítvány és műszaki garancia bizonyítja. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű szöveteket használjuk, ellenőrzött és jó értékelést kapott gyártóktól, melyek magas minőségű cérnákat használnak. Minden előállított terméket minőségi ellenőrzés alá vetünk, ami biztossá tesz minket, hogy pontosan és alaposan vitelezték ki azt, mindegyik részletre odafigyeltek. Az, hogy több mint 30 éve jelen vagyunk az európai piacon, tehát különböző országokból származó partnerekkel működünk együtt, azt eredményezi, hogy a márkát a legmagaabb minőségű termékekkel azonosítják. Annak köszönhetően , hogy szigorúan betartjuk a minőségi követelményeket, a vevőink köre egyre nagyobb, és évről évre egyre több elégedett ügyféllel rendelkezünk. Látogassan el a cégünk honlapjára, és tudjon meg többet rólunk: http://www.pokrowce.com.pl/strona_certyfikaty.html.


 

                                                      

  

 

 

Termékeink


Több éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy nagyon vonzó ajánlatot állítsunk össze. Széles termékválasztékunk figyel az ügyfeleink szükségleteire, a ruházat kínálata pedig konkrét munkavállalói csoportokat céloz meg, autóhuzatokat és kiegészítőket, valamint munkalábbelit is. Cégünk ajánlatában hímzést is találni, illetve lehetséges a termékek hozzáigazítása az ügyfél vizuális elképzeléseihez. A megrendelésre készülő ruhák a cég ismertetőjegyévé, védjegyévé válnak, és segítenek az ügyfelek márkájának, brandjének kialakításában. A termékeink dörzsölésállóak, szakadás- és nyúlásállóak. Majdanem 100%-os színmegtartás jellemzi őket, és ami a legfontosabb, megtartják a színuket többszörös mosás után is. Az a célunk, hogy a termékeink minél jobban igazodjanak a kocsihoz, ezért ajánlatunkban sok mérettel rendelkezünk. Amennyiben Kegel-Błażusiak termékeket vásárol, biztos lehet abban, hogy nem fog csalódni, visszatérő vásárlóink körében üdvözölhetjük. 

 

           

 

 

Állandó fejlődés 


Évek óta arra figyelünk, hogy a termékeink a legmagasabb minőségűek legyenek. Számos nagyvállalat bizalmat szavazott nekünk. A termékeink magas minőségét a kis- és középvállalkozások is értékelik. Több céggel és nagykereskedéssel  működünk együtt Lengyelországban és egész Európában, a partnereink hálózata évről évre nő. Állandóan fejlesztjük termékajánlatunkat, szélesítjük a termékajánlatunkat és javítjuk  munkarendszerünket – állandóan fejlődünk. Ennek köszönhetően jelenleg a Kegel-Błażusiak cég kétségtelenül az első helyen áll egész Európa piacait tekintve. A Kegel-Błażusiak sikere legyen az Önök sikere is egyben!


Vásárlás folytatása

Przymierz i odbierz produkt