Kategóriák

Dobierz rozmiar

Szállítás költségei 

A szállítás ideje és a költségei a kiválasztott opción múlnak: 

 

- Személyes átvétel a kiválasztott gyári boltban: 0 PLN, 0-4 munkanap ( a termékeket egyből át lehet venni vagy 4 munkanapon belül – az időpont egyénileg kerül megállapításra a kiválasztott boltban, ezért ajánljuk, hogy telefonáljon a kiválasztott boltnak, és beszélje meg az átvétel időpontját).

 

- Futár – helyben fizetendő csomag: 1999 forint, kb. 5 munkanap.

 

 

A megrendelést teljesítjük, miután megkapjuk a megrendelést, és az összeg befolyik a számlánkra. A csomagot elküldjük a magyarországi forgalmozónknak DPD futárral, amilyen gyorsan gyorsan lehet (kb. 4 munkanap). Miután a forgalmazónk megkapja a csomagot (Olza Logistic), közvetlenül kézbesíti a boltunk ügyfeleinek. A futárszolgálat gyorsaságán múlik, hogy az általunk feladott küldemény milyen gyorsan érkezik meg, de feltételezzük, hogy ez 3 munkanap. Így tehát feltételezhetjük, hogy a szállítás összesen 6 munkanap alatt zajlik.
A fenti szállítási költségek 10 kg-os csomagra vonatkoznak. Amennyiben a csomag meghaladja ezt a súlyt, a szállítás díja egyénileg állapítandó meg.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy változtassunk a szállítási módszeren, amennyiben valamelyik opció nem lenne lehetséges a küldemény mérete, súlya vagy méretei miatt (ezen belül a csomag mérete, súlya vagy méretei miatt). Amennyiben egy ilyen szituáció állna fel, kapcsolatba lépünk Önökkel, hogy járuljanak hozzá a változtatáshoz.


Vásárlás folytatása

Przymierz i odbierz produkt