Kategóriák

Dobierz rozmiar

NAPELLENZŐ ÉS ESŐTŐL VÉDŐ SILVER GARAGE HATCHBACK HUZAT , HOSSZA: 355-380 CM

  • NAPELLENZŐ ÉS ESŐTŐL VÉDŐ SILVER GARAGE HATCHBACK HUZAT , HOSSZA: 355-380 CM
  • NAPELLENZŐ ÉS ESŐTŐL VÉDŐ SILVER GARAGE HATCHBACK HUZAT , HOSSZA: 355-380 CM

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-4425-243-0210

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:9483Ft bruttó   15457Ft
7467Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Mérete:

Hossz: 355-380 cm
Magasság: 136 cm

Kör: 1056 cm

Amikor ponyvát választ ki, ajánljuk, hogy elsősorban a kocsi hosszát és alakját vegye figyelembe. A kocsit ábrázoló fénykép a mérvadó, mely azt a kocsit ábrázolja, melyre jó a huzat – össze kell hasonlítani a saját kocsijának az alakját a terméket ábrázoló fényképpel. A következő lépésben meg kell mérni a kocsit, különös figyelemmel a hosszára. Az utolsó méret a kerület, melyet a lökhárító magasságában kell mérni. A kocsi kerülete nem lehet nagyobb, mint a ponyva leírásában megadott méret – egy kicsit kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie azzal. A szövet, melyből a ponyva készült, igazodni fog az egy kicsit kisebb és az egy kicsit nagyobb hasonló alakú kocsihoz is, melynek a mérete nem haladja meg a fentebb megadott kerületet. 


Napellenző és esőtől védő SILVER GARAGE huzat – védi az egész kocsit nyáron és télen is. 

 

Magas minőségű SILVER GARAGE egész évben használható termék, mely jól védi a kocsit a környezet káros hatásaitól. Nyáron jól védi a leparkolt kocsi karosszériáját és belsejét a túlzott felmelegedéstől, illetve a nap káros hatásaitól. Innovatív, erős és tartós metalizált anyagból készült, mely visszaveri az UV sugárzás nagyrészét, valamint mely termikus tulajdonságokkal rendelkezik. A leparkolt kocsi, melyet a SILVER GARAGE huzattal takartak be, olyan hűvös lesz, minta árnyékos helyen lenne leparkolva. Télen pedig a SILVER GARAGE huzattal letakart kocsi nem hűl le olyan gyorsan. 

Télen a huzat védi a kocsit a dértől, hótól a huzat pedig nem fagy oda. Ősszel és tavasszal védi a kocsit a fák levétől, madárürüléktől és lehulló portól. A huzat esővédő, az eső esetén a kocsi teljesen száraz marad. A huzat azoknak a kocsitulajdonosoknak készült, akik nem tudják garázsban tartani a gépet, és több időn keresztül tartják a kocsit szabad levegőn. 

A SILVER GARAGE huzat védi a sérülésektől, fakulástól és mattá válásától, illetve attól, hogy a lakk hámlani kezdjen, a krómozott elemek pedig kopjanak. Védi a kocsit a karcolások többségétől. Magas minőségű anyagból készül a huzat, rendkívül tartós és erős, így a huzat több éven keresztül használható. Az anyag három rétegből áll: a belső réteg a spunbond szövet rétege, a középső egy alumíniumréteg, a külső réteg pedig egy félig átlátszó védőfólia. A huzat vízhatlan, nagyon jól zár. Ezen kívül szellőző nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a huzat alatt gyűlő nedvesség elvezetésre kerül. 

A SILVER GARAGE huzat nagyon jól igazodik a gép méreteihez, erősen rögzíthető hagyományos, zsinóros megoldással, mely az egész kocsit körülveszi, erős és a belső oldalon sima anyagból készült, minek köszönhetően erős szél esetén is használható. Könnyen feltehető és levehető. Miután összehajtjuk, nem foglal el sok helyet, minek köszönhetően elvihetik magukkal. A SILVER GARAGE huzat ezüstszínű, így nagyon praktikus és nagyon jól mutat. A Kegel-Błażusiak társaság terméke, a társaságunk pedig az autós huzatokat és munkaruhát értékesítő és exportáló cégek között piacvezető helynek örvend. Lengyelországban állítjuk elő, főleg lengyel anyagokból, betartunk minden minőségre vonatkozó előírást, melyet az Európai Unió sztenderdjei megkívánnak. A többéves tapasztalat és az egyre jobb termékválaszték miatt a márkánk huzatai lengyel viszonylatban legjobbaknak mondhatóak. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
100% PP

 

Szín:
ezüst

  

A termék előnyei:
- Védi az egész kocsit az UV sugárzástól
- Visszaveri a napsugarak többségét – innovatív metalizált anyagból készül
- Nem engedi, hogy a kocsi nyáron túlzottan felmelegedjen, és télen pedig nagyon lehűljön
- Nem engedi, hogy a kocsi deres vagy havas legyen
- Befedi a kocsi kilincseit és zárait, védi a fagyástól
- Nem fagy oda
- Védi a lakkot a sérülésektől, a fakulástól, a mattá válástól és a lakkot a hámlástól, illetve a krómozott elemeket is védi,
- Véd a karcolások többségétől
- Véd az esőtől
- Védi a kocsit a fák levétől, a madárürüléktől és a lehulló portól
- Több szezonban használható termék, egész évben használható –az alkalmi és napi szintű használatra is kiváló
- Méretezett
- Jól tapad a kocsihoz
- Könnyen szerelhető
- Könnyen tárolható – nem foglal el sok helyet

 

Szerelése: Tegye fel a huzatot a tiszta, száraz kocsira úgy, hogy a fekete oldala befelé nézzen. Utána maximálisan húzza össze a zsinórt, és erősen kösse össze. Ne használja a belső oldalán szennyezett huzatot.

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt