Kategóriák

Dobierz rozmiar

NAPELLENZŐ ÉS DÉRTŐL VÉDŐ SUMMER PLUS MAXI VAN HUZAT

  • NAPELLENZŐ ÉS DÉRTŐL VÉDŐ SUMMER PLUS MAXI VAN HUZAT
  • NAPELLENZŐ ÉS DÉRTŐL VÉDŐ SUMMER PLUS MAXI VAN HUZAT

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3310-243-0210

Szín: srebrny
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:2779Ft bruttó   4882Ft
2178Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Tökéletes napos, forró nyári napokra, fontos funkciókat tölt be télen!

 

SUMMER PLUS MAXI VAN takaró védi a szélvédőt, a két oldalsó ablakot és a tükröket a káros UV sugárzástól, illetve attól, hogy túlzottan felmelegedjen. Télen szintén védőfunkciót tölt be, mivel nem engedi, hogy a kocsi ablakai deresek és havasak legyenek. Letakarja a kocsi kilincseit és zárait, védi a kocsit a fagytól. Vízhatlan és nem fagy oda. Védi a kocsi említett részeit az esőtől, a madárürüléktől, a fák levétől és a lehulló portól. A  SUMMER PLUS MAXI VAN takaró a népszerű Winter Plus takaró nyári-téli megfelelője.

A takaró innovatív, metalizált anyagból készült, mely visszaveri a napsugárzás nagyrészét. Magas minőségű anyag, rendkívül tartós és erős. A napsütéses helyen leparkolt kocsi a  SUMMER PLUS MAXI VAN  takarónak köszönhetően sokkal hűvösebb marad. Ugyanígy télen – a takaró miatt a kocsi nem hűl le olyan gyorsan. A takaró ezüstszínű, mely nagyon praktikus és ugyanakkor nagyon jól mutat. A terméket napi szinten és alkalmilag is lehet használni. Azon kocsitulajdonosok számára készült, akik nem tudják garázsban tartani a kocsit, és hosszabb időn kereszül szabad levegőn tartják a kocsit. 

A védő nagyon könnyen és gyorsan feltehető és levehető – elég rácsapni az ajtót. A huzat rugalmas zsinórjai biztonságos horgokkal rendelkeznek, melyeket rögzíteni lehet az abroncsokhoz. A huzat erősen tartja magát, nem mozdul el erős szél esetében sem. Összehajtás után nem foglal el sok helyet, így nagyon könnyen szállítható. A Kegel-Błażusiak társaság terméke, a társaságunk pedig az autóhuzatokat és munkaruhát értékesítő és exportáló cégek között piacvezető helynek örvend. Lengyelországban állítjuk elő, főleg lengyel anyagokból, betartunk minden minőségre vonatkozó előírást, melyet az Európai Unió sztenderdjei megkívánnak. A többéves tapasztalat és az egyre jobb termékválaszték miatt a márkánkhoz tartozó huzatok a lengyelországi viszonylatban a legjobbaknak mondhatóak. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
100% PP

 

Méretei:
Hossza: 147-162 cm
Magassága: 110 cm

  

A termék előnyei:
- Védi az egész kocsit az UV sugárzástól
- Visszaveri a napsugarak többségét – innovatív metalizált anyagból készül
- Nem engedi, hogy a kocsi nyáron túlzottan felmelegedjen, és télen pedig nagyon lehűljön
- Nem engedi, hogy a kocsi szélvédője/két oldalsó ablaka és tükrei deresek vagy havasak legyenek
- Befedi a kocsi kilincseit és zárait, védi a fagyástól
- Nem fagy oda
- Védi a kocsit a fák levétől, a madárürüléktől és a lehulló portól
- Több szezonban használható termék – az alkalmi és napi szintű használatra is kiváló
- Jól tapad a kocsihoz
- Könnyen szerelhető
- Könnyen tárolható – nem foglal el sok helyet

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

 

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt