Kategóriák

Dobierz rozmiar

MOBILE GARAGE PICK UP HARDTOP autóhuzat, hossza: 490-530 cm

  • MOBILE GARAGE PICK UP HARDTOP autóhuzat, hossza: 490-530 cm
  • MOBILE GARAGE PICK UP HARDTOP autóhuzat, hossza: 490-530 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-4128-248-3020

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:17921Ft bruttó
14113Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Vízálló és páraáteresztő Mobile Garage felépítménnyel rendelkező Pick Up típusú kocsikra való védőhuzat


Erős, vizet nehezen áteresztő, de páraáteresztő, illetve nehezen átázó anyagból készült, a huzaton belül a levegő megfelelő keringését biztosítja. Majdanem teljesen zár, de ugyanakkor megakadályozza, hogy a huzaton belül összegyűjön a nedvesség. Jól igazodik a kocsihoz. A szerkezete, illetve különleges tulajdonságai miatt jól védi az egész kocsit (annak alsó részeivel együtt) a környezet káros hatásaitól. UV-sugárzásálló. Védi a kocsit az esőtől, hótól, dértől, széltől, virágportól, levelektől, fák levétől, illetve madárürüléktől. Megakadályozza a lakkozott, illetve krómozott elemek fakulását, mattá válását. Védi a kocsit a karcolások többségétől. Korlátozza a rozsdásodást.  Az erős összehúzó zsinórnak köszönhetően biztonságot garantál erős széllökések esetében is. A huzatot nagyon könnyű feltenni és levenni, összehajtás után nem foglal sok helyet. A huzat közepén van egy csík, melyen a társaság neve és logója, valamint az anyag neve látható. A Mobile Garage huzat több évszakban, több éven keresztül használható termék. A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

Kegel-Błażusiak cég márkás terméke az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli egyik piacvezető lengyel gyártójának terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel.

Rögzítési útmutató: A huzatot tegye fel úgy, hogy a belső sáv fehér oldala befele nézzen, majd húzza össze az összehúzó zsinórt, és a csomagoláson lévő útmutatónak megfelelően kösse össze azt. Csak a megfelelő összekötés garantálja a kötés biztonságát, és így biztonságot a kocsija részére.

Ahhoz, hogy könnyebb legyen feltenni a huzatot, a huzat belső oldalán két rúd becsúsztásához szolgáló menetek vannak (a készletben a rudak nincsenek benne), melyek segítségével két ember könnyen felteheti a huzatot úgy, hogy a huzatot először a pótkocsi elülső részére teszik fel. Utána a pótkocsi alá tegye a huzat öveit, kapcsolja össze csatok segítségével, és erősen húzza össze. A belső oldalán szennyezett huzatot nem tanácsos használni. A huzatot csakis a leparkolt kocsin lehet használni– nem szabad használni a pótkocsi szállításakor.

 

Az anyaga:
Háromrétegű MEMBRÁN
SPUNBOUND szövet

 

Méretei:
Hossza: 490-530 cm
Magassága: 150-160 cm

 

Szín:
galambszürke

  

A termék előnyei:
- vízhatlan és páraáteresztő anyag, mely elvezeti a párát a huzat alól
- UV-sugárzás ellenálló
- egész évben védi a kocsit
Télen hótól, dértől, ősszel a széltől, levelektől, nyáron az UV-sugárzástól, madárürüléktől, tavasszal virágportól, fák levétől védi a kocsit
- védi a kocsi lakkját a kopástól, fakulástól, mattá válásától, védi a krómozott elemeket.
- Több szezonban használható termék – alkalmi és tartós jellegű használatra is alkalmas
- A zsinóros rögzítésnek köszönhetően erősen rögzül a kocsihoz
- Az egész kocsit védi, egy kicsit alá is megy
- Nagy az alak és méret választéka, emiatt pontos kiválasztás lehetséges
- Könnyen szerelhető
- Könnyen tárolható – nem foglal sok helyet
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 30 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 30 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt