Kategóriák

Dobierz rozmiar

Huzatok a kutyák szállításához ALEX

  • Huzatok a kutyák szállításához ALEX
  • Huzatok a kutyák szállításához ALEX

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3203-247-4010

Szín: czarny
Elérhetőség: a termékek pillanatnyilag nem elérhetők, írjon, vagy hívjon
Mennyiség:
Ár:4182Ft bruttó
3285Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Kapcsolódó termékek

7094Ft bruttó
5600Ft nettó


7840Ft bruttó
6198Ft nettó


8139Ft bruttó
6422Ft nettó


3435Ft bruttó
2688Ft nettó


5899Ft bruttó
4630Ft nettó


2016Ft bruttó   2464Ft
1568Ft nettó


   

Huzatok a kutyák szállításához ALEX


Az ALEX autóhuzat a kutya hátsó díványon való szállítására szolgál, kényelmes, komfortos, és biztonságos utazást biztosít Önnek és a kutyájának is. A huzat nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően hozzákötheti a kutyáját az autós pórázzal a biztonsági övekhez. Ennek köszönhetően a kutyája stabil pozícióban utazhat, nincsen kitéve az utazás okozta kockázatoknak. A kutyája lefeküdhet a huzatra, úgy, mint egy „függőágyban”, ami kellemesebbé teszi majd az utazást. A huzat megfelelő védelmet biztosít a kárpitnak, minek köszönhetően elkerülhető a szennyeződés. Továbbá oldalsó védőrészekkel rendelkezik, melyek védik a dívány oldalait. A termék nagyon könnyen szerelhető és tisztítható. A nyilások lehetővé teszik a kutya bekötését az autós pórázzal a biztonsági övekhez. Ez nagyon praktikus termék, mely védi a kocsija kárpitját mindenféle szennyeződéstől, karcolástól és károktól, valamint a kutya után maradó szőrtől, mely nagyon gyakran nehezen eltávolítható, mivel belemegy a kárpitba.  

A termék nagyon könnyen szerelhető. Elég csak rögzíteni az elülső és a hátsó fejtámláknál. Az elülső fotelek közötti tér elválasztása megnehezíti a kutyának, hogy átmásszon a kocsi elülső terébe, így növeli az Ön és a kutyája biztonságát az utazás közben. A megfelelő szerkezetnek köszönhetően a huzatot ki lehet venni a kocsiból a kutya után maradt sárral és szőrrel együtt. A kosz a „függőágyban” marad, és könnyű kidobni, miután leveszik a huzatot. A huzat bármilyen szennyeződései nagyon könnyen eltávolíthatóak. A huzatot a csomagtartóban, alátétként is lehet használni. Összehajtva nem foglal sok helyet, ezért mindenhova el lehet vinni. A huzat sötét színeinek köszönhetően tökéletesen illik minden kocsihoz. 

A huzat erős, nehezet kiszakítható szövetből készült, mely antiallergén és illatmentes. Az anyag nehezen szívja be a folyadékokat és illatokat. E tulajdonságnak köszönhetően a kocsi kárpitja tényleg nagyon jól védett, a huzatban pedig nehéz károkat okozni. A szövet nagy alapterülete két oldalsó védőrésszel védi a dívány kárpitját, de az oldalait is, melyek szintén ki vannak téve a károsodásnak, főleg akkor, amikor a kutya bemászik a kocsiba.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Anyag:
SPUNBOUND (100% poliészter)

 

Méretei:
Szélessége: 127 cm
Hossza: 163 cm

 

A termék előnyei:

- Védi a kosztól, szőrtől és karcolástól
- Biztonságos és kényelmes az állat számára
- Kényelmes a használata
- Védi a kárpitot
- Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
- Nagyon könnyen tisztítható/ karbantartható
- Gyorsan szerelhető
- Könnyen tárolható
+Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
+A nyilások lehetővé teszik a kutya bekötését az autós pórázzal a biztonsági övekhez

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt