Kategóriák

Dobierz rozmiar

ERGONOMIKUS KIFLI ALAKÚ PÁRNA

  • ERGONOMIKUS KIFLI ALAKÚ PÁRNA
  • ERGONOMIKUS KIFLI ALAKÚ PÁRNA

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-5501-225-5008

Szín: niebieski
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:1792Ft bruttó
1419Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Hosszú utazás előtt áll? Attól fél, hogy az utazás nyugtalan lesz, és nem tudja tartani a stabil, kényelmes pozíciót? Biztos abban, hogy nem fog tudni elaludni, és nem fogja látni az utazás végét? A Kifli autós párnával e félelmek teljes mértékben alaptalanok. 

 

Az általunk ajánlott Kifli párna nagyon kényelmes, praktikus, és rendkívül nagy komfortot biztosító termék. Kényelmesen leteheti rá a fejét, a párna pedig, meg fogja tartani a fejét utazás közben. Ergonomikus, kényelmes pozíciót biztosít, melyben elaludhat. A Kifli párna biztosan kellemesebbé teszi az utazást. 

A párnát hosszú és rövid utazás közben is használhatja. Különösen praktikus azok számára, akik hosszú utazás előtt állnak – azoknak, akik az autóbuszokban, vonatokon és repülőkön utaznak. A kivitelezése szakszerű, természetes, a testnek kellemes pamutszövetből készült, a töltése pedig antiallergén, a nyakunkat körbefogva támasztja alá a fejünket. Nyugodtan ráfeküdhetünk, és rátámaszthatjuk a fejünket, így az stabil pozícióban marad. A párna fékezés vagy hirtelen manőverek közben védi a nyakcsigolyákat. Kellemes, nyugodt utazást garantál. A párna színe többségben kék – minden árnyalatában (világoskéktől sötétkékig). A párnát apró narancssárga színű kockás minta díszíti. Nagyon jól néz ki a kocsiban, vidámabbá teszi azt, kontrasztban áll a kárpit általában visszafogottabb színével.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

  

Anyag:
100 % pamut (huzat)
100% poliészter (kitöltése)

 

A termék előnyei:
- Kellemesebbé teszi az utazást
- Utazás közben ráteheti a fejét
- Csökkenti a fáradtságot az ergonomikus pozíciónak köszönhetően
- Biztonságos támaszt nyújt a nyakcsigolyáknak fékezés vagy hirtelen manőverek közben
- Kényelmes pozíciót biztosít, melyben elalhat
- Természetes, testnek megfelelő pamutszövetből készült, a kitöltése antiallergén
- Rövid és hosszú utazásokra is alkalmas

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt

Nézze meg még

   

Przymierz i odbierz produkt