Kategóriák

Dobierz rozmiar

BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 160-175 cm

  • BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 160-175 cm
  • BASIC GARAGE kerékpáros huzat, hossza 160-175 cm

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-3889-241-3021

Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:2837Ft bruttó
2240Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

A Basic Garage kerékpáros huzat vizet nehezen áteresztő, de páraáteresztő anyagból  

 

Erős, vizet nehezen áteresztő, de páraáteresztő SPUNBOUND anyagból készült, a huzaton belül a levegő megfelelő keringését biztonsítja. Jól zár, de ugyanakkor megakadályozza, hogy a huzaton belül összegyűjön a nedvesség. Jól igazodik a kocsihoz. A szerkezete miatt, illetve különleges tulajdonságai miatt jól védi az egész járművet (az alsó részeivel együtt) a környezet káros hatásaitól. UV-sugárzásálló. Védi a kocsit az esőtől, hótól, dértől, széltől, virágportól, levelektől, fák levétől, illetve madárürüléktől. Megakadályozza a lakkozott, illetve krómozott elemek fakulását, mattá válását. Védi a járművet a karcolások többségétől. Korlátozza a rozsdásodást. Az erős összehúzó zsinórnak köszönhetően biztonságot garantál erős széllökések esetében is. A huzatot nagyon könnyű feltenni és levenni, összehajtás után nem foglal sok helyet. A huzat belső oldala sima, biztonságos a lakk számára, és nem okoz karcolásokat. Szürke - visszafogott és praktikus - színben készült. A BASIC GARAGE kerékpáros huzat több évszakban, több éven keresztül használható termék.

A Kegel-Błażusiak cég márkás terméke az autóhuzatok és a munkaruha, valamint a lábbeli egyik piacvezető lengyel gyártójának terméke. A több éves tapasztalatnak, a szakszerű hozzáállásnak és a minden részletre kiterjedő odafigyelésnek köszönhetően bátran lehet mondani, hogy e márka termékei a legjobbak a lengyel piacon. A gyártásukhoz a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel, a gyártásuk az Európai Unió minden minőségi sztenderdjének megfelel. 

 

Rögzítése:
Viszonylag tiszta kerékpárra tegye fel a fényképen megmutatott módon, majd erősen húzza össze a rugalmas összehúzó zsinórt.

 

Anyaga:
SPOUNDBOUD Szpet- 100% polipropilén

 

Mérete:
Hossza: 160-175 cm 
Magassága: 90-100 cm 
Szélessége: 50-60 cm

Sztenderd méret hegyikerékpárra és közúti kerékpárra.A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt