Kategóriák

Dobierz rozmiar

Az KRONOS autóhuzatok grafitszürke - készlet

  • Az KRONOS autóhuzatok grafitszürke - készlet
  • Az KRONOS autóhuzatok grafitszürke - készlet

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1206-227-3024

Szín: grafitowy
Elérhetőség: db készleten
Mennyiség:
Ár:14337Ft bruttó
11275Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

A Kronos huzatok – minőség egyenesen az USA-ból

 

Az univerzális KRONOS huzatok nagyon tartós és strapabíró huzatok, melyek USA-ban készült anyagból készültek, s melynek belső oldalát PUR habbal lamináltuk, ami jó tapadást biztosít az autóülésekhez. A huzatok főleg az autók új modelljeire gondolván készültek, azok figyelembe vételével, melyek oldalsó légpárnákkal rendelkeznek. A biztonságos, hitelesített varrásoknak köszönhetően (PIMOT – Állami Gépjármű Intézet által kiadott bizonyítvánnyal rendelkeznek) az ülésekre való huzatok feltétele a legkisebb mértékben sem gátolja az AirBag oldalsó párnák működésbe lépését. A huzatokat gondosan tervezték, ezért az autók konkrét modelljeire illenek. 

A klasszikus, kétszínű, grafitszürke – galambszürke huzatok megfelelőek mindenki számára, akik azt akarják, hogy a kocsi belseje elegáns és esztétikus legyen. Magas minőségű velúr anyagból készültek – mely kopás- és szakadásálló, nagyon jól néznek ki a kocsi belső részében. Védik a kocsi kárpitját a szennyeződéstől és a károsodástól. Ha nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy magas minőségű termékeket kap, melyet hosszú éveken keresztül használhat majd. A terméket azoknak szánjuk, akik kis beruházással akarják vonzóvá tenni a kocsi belsejét. Az KRONOS huzatokat az osztható rendszerben (Dividable System) gyártjuk, felházhatóak az osztott hátsó díványra, a könyöktartó pedig kihúzható. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatokat készletekben adjuk el – az elülső ülésekre és a hátsó díványra. A huzatok a kocsik új modelljeihez készültek, melyek öt darab fejtámlával és harmadik biztonsági övvel rendelkeznek, mely a hátsó dívány háttámlájából indul. A konstrukciós elemek nyílásait pontos és alapos kivitelezés jellemzi. A huzatok szerkezete lehetővé teszi azt, hogy feltegyék anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat. A huzatok felszerelése nagyon könnyű és gyors. Rögzítőcsatokkal, illetve az anyagba bevarrt rögzítőelemekkel történik. A huzatok könnyen tisztíthatók, mivel a címén szerepeltetett információnak megfelelően – 40 fokos vízben moshatóak.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:

100% poliészter
PUR hab.Szín:

grafitszürke

 

A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a sofőr elülső ülésére
1 huzatot az utas elülső ülésére
1 huzatot a hátsó dívány ülésére
1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára
5 huzatot a fejtámlákra
Rögzítőcsatokat

 

A termék előnyei:

- Jól illik a fotelekhez és díványokhoz
- Készletekben kerül értékesítésre 
- Erős, tartós, magas minőségű anyagból készül
- PUR habbal laminált, mely a kárpithoz jó tapadást biztosít
- Elegáns stílusú
- Alkalmas az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében – a biztonságot a PIMOT bizonyítvány igazolja (Az Állami Gépjármű Intézet bizonyítványa)
- A huzatok hátul is anyaggal borítják az üléseket
- Könnyen szerelhetők
- Könnyen tisztíthatók
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt