Kategóriák

Dobierz rozmiar

A BLACK SEA autós ülések fekete - készlet

  • A BLACK SEA autós ülések fekete - készlet
  • A BLACK SEA autós ülések fekete - készlet

Gyártó: Kegel-Błażusiak pokrowce
Termék kódja: 5-1145-216-4014

Szín: czarny
Elérhetőség: a termékek pillanatnyilag nem elérhetők, írjon, vagy hívjon
Mennyiség:
Ár:11574Ft bruttó   14337Ft
9110Ft nettó
GALERIA_TOOLTIP_TYP_4
Küldés:
Ingyenes átvétel a Kegel-Błażusiak gyári boltjában:
Przymierz i odbierz produkt

Garantált kényelem, komfort, biztonság!

 

A BLACK SEA univerzális huzatok magas minőségű autóhuzatok, melyek fel fogják frissíteni a kocsi belsejét, biztosítják a fotelek eredeti kárpitjait, és ezen kívül elegánsabbá teszik a gépjárművet, mivel nagyon jól néznek ki benne. A huzatok nagyon jól illenek a kiválasztott gépjármű-modell csoportjához. Különleges, hitelesített varrásokkal rendelkeznek az oldalsó légpárnákra, a megfelelő helyen szétnyílnak a légpárna működésbe lépésekor – a varrás biztonságát a PIMOT bizonyítvány igazolja. Az anyag nagyobb részén, belső oldalán lévő PUR habbal készült laminálás megakadályozza azt elcsúszást. 

A huzatokat gondosan tervezéssel jacquard anyagokból alakították ki, és pontosan varrták is meg, figyelembe véve az autók konkrét modelljeire jellemző fotelek és díványok felépítésének részleteit. A huzatok magas minőségű  jacquard anyagokból készültek, ami a legapróbb részletek alapos kivitelezése mellett eleget tesz a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is. A Balik Sea huzatok tartós, alaposan kivitelezett, Premium kategóriájú huzatok, melyek sötét színekben és hagyományos stílusban készültek. A huzatok fekete színű anyagból készültek – az oldalai egységesek, a középső részén pedig egy hullámos minta látható. Egy ilyen összeállítás igazán jól illeszkedik a kocsi belső teréhez. Az BLACK SEA huzatokat az osztható rendszerben (Dividable System) gyártjuk, felházhatóak az osztott hátsó díványra, a könyöktartó pedig kihúzható. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatokat készletekben adjuk el – az elülső ülésekre és a hátsó díványra. A huzatok a kocsik új modelljeihez készültek, melyek öt darab fejtámlával és harmadik biztonsági övvel rendelkeznek, mely a hátsó dívány háttámlájából indul. A konstrukciós elemek nyílásait pontos és alapos kivitelezés jellemzi. A huzatok szerkezete lehetővé teszi azt, hogy feltegyék anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat. A huzatok felszerelése nagyon könnyű és gyors. Rögzítőcsatokkal, illetve az anyagba bevarrt rögzítőelemekkel történik. A huzatok könnyen tisztíthatók, mivel a címén szerepeltetett információnak megfelelően – 40 fokos vízben moshatóak.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:

100% poliészter
PUR hab.Szín:

fekete

 

A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a sofőr elülső ülésére
1 huzatot az utas elülső ülésére
1 huzatot a hátsó dívány ülésére
1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára
5 huzatot a fejtámlákra
Rögzítőcsatokat

 

A termék előnyei:

- Jól illik a fotelekhez és díványokhoz
- Készletekben kerül értékesítésre 
- Erős, tartós, magas minőségű anyagból készül
- PUR habbal laminált, mely a kárpithoz jó tapadást biztosít
- Elegáns stílusú
- Alkalmas az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében – a biztonságot a PIMOT bizonyítvány igazolja (Az Állami Gépjármű Intézet bizonyítványa)
- A huzatok hátul is anyaggal borítják az üléseket
- Könnyen szerelhetők
- Könnyen tisztíthatók
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

E terméket még nem véleményezték, vagy várja az elfogadást!

Írjon véleményt


Przymierz i odbierz produkt